Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

iScherlokk

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali na Macu něco najít, ale nedokázal vám pomoci ani oblíbený Spotlight? Na tyto situace může přijít vhod program iScherlokk, který slouží pro vyhledávání souborů a složek, a to na základě několika atributů. Tímto způsobem si tak můžete vyfiltrovat pouze soubory, které budete potřebovat.

  • Původní cena: 329 Kč (279 Kč)

Particulars

Stažením aplikace Particulars získáte velice jednoduchou utilitu, která vám v okamžiku dokáže poskytnout základní informace o vašem Macu. Program vám konkrétně zobrazí název počítače, jeho modelové označení, sériové číslo, použitý čip/procesor, informace o operační paměti RAM a o grafické kartě, verzi operačního systému, serverovou verzi, aktuálního uživatele, jak dlouho je Mac zapnutý, využití disku a nastavení sítě.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

World of Dinosaurs : KIDS

Zajímáte se o svět dinosaurů a rádi byste se něčemu novému přiučili, nebo máte například dítě, které se o zmiňované dinosaury aktuálně zajímá? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout aplikaci World of Dinosaurs : KIDS. Nástroj vám poskytne řadu zajímavých a jednoduchých informací v anglickém jazyce.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Video Converter Platinum

Jak již samotný název napovídá, aplikace Video Converter Platinum vám dokáže posloužit v případě převodu vašich videí do jiných formátů. Program si samozřejmě poradí se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty, dokáže snímek obecně vylepšit, otočit jej a problém nemá ani s rozlišením 4K.

  • Původní cena: 779 Kč (629 Kč)

Prison Architect

Ve strategické simulaci Prison Architect se zhostíte role vězeňského architekta a váš úkol bude jasný – budete totiž muset navrhnout a postavit věznici pro ty vůbec nejhorší zločince a zajistit tak, že z komplexu neuteče ani noha. Samozřejmě vězení budete muset i následně spravovat, správně do něj investovat a co možná nejlépe se tak pojistit před zmiňovanými útěky, vzpourami a podobně.

  • Původní cena: ()

Dnes nejčtenější

.