Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MCBackup Pro – Contact Manager

Aplikace MCBackup Pro – Contact Manager vám dokáže posloužit jakožto kvalitní správce vašich kontaktů. S pomocí tohoto programu dokážete zmiňované kontakty velice jednoduše spravovat, případě je v okamžiku spojovat, odstraňovat duplikáty, nebo rovnou provádět kompletní zálohy.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Affinity Photo

Velice oblíbenou aplikaci Affinity Photo můžete znát především z Maců, kde funguje jakožto plnohodnotná a skvěle propracovaná alternativa Adobe Photoshop. Tento program je navíc k dostání i na jablečné tablety. Konkrétně si poradí s profesionální úpravou fotografií, k čemuž nabídne řadu parádních nástrojů.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Safety Photo+Video Pro

Napadlo vás někdy, že by bylo vhodné, kdybyste nějakým způsobem mohli dodatečně zabezpečit vaše snímky a videa? S tímto si dokáže hravě poradit aplikace Safety Photo+Video Pro, která vybrané soubory uzamkne a bez biometrické autentizace či zadání hesla se k nim nedostanete.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Ad Maker for Ads & Banners

Jak již samotný název napovídá, aplikace Ad Maker for Ads & Banners slouží pro tvorbu nejrůznějších reklam a reklamních bannerů, které můžete následně rovnou vypustit na Facebook. Nástroj nabízí několik předpřipravených motivů a jednoduchý režim úpravy.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Enemy:Unknown

Název hry Enemy:Unkown perfektně vystihuje její název. V tomto akčním titulu se totiž zhostíte role pilota vesmírné bojové lodě, kdy se budete muset utkat s řadou neznámých nepřátel. Konkrétně na vás čeká 25 nikdy nekončících úrovní, ve kterých budete muset čelit stále přilétajícím hordám vašich protivníků. Cílem přitom je, abyste loď vylepšovali a postupně tak zvyšovali vaše nejlepší skóre.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Animation Creator

Zajímáte se o svět animace a rádi byste si vyzkoušeli vytvořit vaše první kousky? V tomto směru by se vám mohla hodit aplikace Animation Creator, která dokáže perfektně zkombinovat vaše výtvory a vytvořit tak perfektní animované video či obrázek GIF. Program samozřejmě spolupracuje se systémem vrstev a nabízí řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Widower’s Sky

Jestliže se řadíte mezi milovníky akčních adventur, které jsou navíc doplněny o úžasný příběh, tak byste rozhodně neměli promeškat aktuální akci na hru Widower’s Sky. V tomto titulu se v roli otce a syna ocitnete sami tajuplné zemi, kde se objevíte po ztrátě manželky/matky. Zatímco je otec vybaven pouze lukem a šípy, musí se v této oblasti potýkat s nástrahami divočiny a postarat se o svého syna. Celá hra se jakoby odehrává v budoucnosti, kdy k dispozici máte retrospektivní náhled do minulosti. Následně se časové linky skvěle prolínají a nastává úžasné rozuzlení.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.