Zavřít reklamu

Od představení první verze AirPods Pro již uplynul více než rok, což je doba, po které Apple spoustu svých produktů vydává v nových, lepších verzích. Nejinak tomu má být i u těchto sluchátek, jelikož je příchod jejich nové generace alespoň podle dostupných informací na spadnutí. Vyplývá to jak ze zpráv z předešlých týdnů, tak i z čerstvých informací velmi dobře informovaného japonského portálu MacOtakara.

Zdroje Japonců pocházející přímo z dodavatelského řetězce tvrdí, že má Apple představení a spuštění prodejů AirPods Pro 2. generace naplánované na duben, z čehož lze vyvodit, že k němu použije pouze tiskovou zprávu. Zatímco vylepšení pro sluchátka se zdroje nedotkly, u jejich nabíjecího pouzdra předpovídají změnu velikosti. Jeho rozměry mají být 21 mm x 46 mm x 54 mm, z čehož vyplývá že bude o něco vyšší, ale zároveň o relativně solidní kus užší. Tloušťka pouzdra pak zůstane zachována. 

Pokud bychom se pak měli zaměřit na samotná sluchátka, u těch se alespoň podle zpráv z dřívějška čeká nasazení kompaktnějšího designu s kratší nožkou či možná zcela bez ní, prodloužení výdrže baterie, zlepšení zvuku, zlepšení voděodolnosti a odolnosti proti potu a snad i nasazení senzoru schopného monitorovat například tepovou frekvenci, což by se hodilo při sportu. Více detailů nicméně nabídnou až následující týdny, které budou dozajista plné úniků. 

AirPods Pro můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.