Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

North Notes

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Poznámky, rozhodně byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na program North Notes. Tento nástroj vám taktéž dokáže posloužit pro tvorbu zmiňovaných poznámek, přičemž zároveň nabízí praktický widget, umí jednotlivé záznamy kategorizovat a nabízí řadu dalších možností.

  • Původní cena: 329 Kč (Zdarma)

Moonlighter

Řadíte se mezi milovníky akčních RPG adventur? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Moonlighter, ve kterém zavítáte do velice zajímavé vesničky s názvem Rynoka. Vaším úkolem bude následně prozkoumávat různé žaláře, hledat poklady, bojovat s epickými monstry a zvítězit nad nimi.

  • Původní cena: 299 Kč (229 Kč)

LittlePlant

Zakoupením aplikace LittlePlant získáte svou vlastní rostlinku, o kterou se budete muset příslušně starat. Vaši virtuální květinu si navíc díky rozšířené reality můžete promítnout kdekoliv ve vašem bytě a pravidelně ji budete muset zalévat a sledovat, jak se postupně vyvíjí.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)
LittlePlant
Zdroj: App Store

Neverwinter Nights

Další velice zajímavá hra, která je dnes k dostání s parádní slevou, je Neverwinter Nights. V tomto online RPG si totiž vytvoříte svou vlastní postavu, se kterou následně budete brázdit po krajích úžasného světa, kde na vás čeká řada nepřátel, úkolů a nejrůznějších pokladů.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Sentence Builder Master Pro

Chtěli byste se zlepšit v angličtině a zapracovat tak na úrovni gramatiky či slovní zásoby? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Sentence Builder Master Pro. V tomto programu totiž z daných slovíček budete muset skládat anglické věty do správné podoby, za což budete následně ohodnoceni.

  • Původní cena: 299 Kč (149 Kč)

Asian Tiger Survival Simulator

Jak již samotný název napovídá, ve hře Asian Tiger Survival Simulator se zhostíte role tygra, přičemž váš úkol bude vcelku prostý – přežít. Přesně proto se budete muset vypořádat s běžnými úkoly, jako je hledání potravy a podobně. Zároveň si budete postupně vylepšovat určité schopnosti. Jedním z vašich dalších úkolů je, abyste si našli partnerku a založili tygří rodinu.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Photobox Widget

Operační systém iOS 14 s sebou přinesl řadu parádních novinek, kterým dá se říci kralují widgety. Ty si totiž nyní můžeme vložit přímo na plochu a mít je tak kdykoliv na očích. Aplikace Photobox Widget vám umožní si v podobě widgetu na plochu umístit jakoukoliv fotografii z vaší sbírky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.