Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Netrvalo to dlouho a konečně jsme se dočkali nového roku. V nedávné době jsme měli hlavy plné těch nejrůznějších nápadů, které byly spojeny s oslavami Vánoc a Nového roku, přičemž jsme dost možná zapomněli na jeden zásadní okamžik. Na příchod novoročních slev!

godeal24.com novoroční slevy fb
Bezkonkurenční nabídky na GoDeal24.com

Jedna z největších akcí celého roku běží právě nyní, a přesně proto byste ji neměli promeškat. Pokud totiž chcete aktualizovat operační systém vašeho počítače, nebo zakoupit různé softwarového licence, tak jsou pro vás Novoroční slevy na GoDeal24.com jako dělané.

Exkluzivní novoroční nabídka: Kup 1 a dostaň další zdarma

První varianta: Ideální řešení pro menší podnikatele či lidi, kteří potřebují co možná nejlepší funkcionalitu, spolehlivost, bezpečnost a podobně. Nejnovější a nejlepší operační systém navíc jako dárek.

Druhá varianta: Jestliže vaše produkty používáte pro jednoduché procházení internetu, placení účtů, psaní e-mailů, streamování, tak je pro vás Windows 10 Home definitivně tou správnou volbou.

Obchod GoDeal24.com je globálním prodejcem softwarových licencí a her, přičemž své klienty má z celého světa. Pokud se rozhodnete pro nákup na GoDeal24.com, můžete si být jistí tím, že obchodujete s ověřeným obchodem, který se na tyto položky přímo zaměřuje.

Produkty za polovinu: 50% sleva s kódem SGO50

Nejlepší produkty na práci a studium: 55% sleva s kódem SGO55

Další nabídky naleznete zde

Nákup v obchodě je samozřejmě nesmírně jednoduchý a na výběr máte z hned několika platebních metod. Je nutné ale upozornit na fakt, že všechny tyto slevy a speciální akce jsou časově a početně omezené. Pokud se vám tedy některá z těchto nabídek zamlouvá, s nákupem byste rozhodně neměli otálet.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

GoDeal24.com nabízí pouze ty nejlepší služby. Krátce po zaplacení objednávky se vám totiž ve vaší e-mailové schránce objeví e-mail se samotným licenčním klíčem. Pokud byste navíc narazili na nějaký problém, nebo máte nějaké dotazy, můžete kdykoliv kontaktovat zákaznickou podporu. Jednoduše stačí napsat e-mail na adresu service@godeal24.com a ochotný personál se vám bude v okamžiku věnovat.

Díky této unikátní nabídce tak můžete ušetřit hromadu peněz, a to díky Novoročním slevám na GoDeal24.com. Konkrétně si můžete pořídit software od společnosti Microsoft za ty bezkonkurenčně nejnižší ceny na trhu.

Rozlučte se s rokem 2020 a přivítejte rok 2021 s těmito úžasnými slevami!


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.