Zavřít reklamu

Zatímco záběry z dnešních fabrik chrlící nové iPhony nejsou žádnou raritou, k fotkám z fabrik na první jablečné telefony se dostáváme málokdy. S pár velmi zajímavými snímky se před pár dny na svém Twitteru pochlubil jeden z otců prvního iPhonu, Bob Burrough.  Ten na svůj účet vyvěsil konkrétně čtyři fotky z jara 2007, které zachycují výrobu původních iPhonů, tedy iPhonů 2G. 

Přestože nás od fotek, které si můžete prohlédnout v galerii vedle tohoto odstavce, dělí již bezmála 14 let, z mnoha ohledech se záběry z nich podobají výrobě dnes. Jasně, fabriky dnešní doby jsou vystavěny k o poznání masovější výrobě, nicméně například na fotkách zachycené softwarové testy se alespoň podle všech dostupných informací provádí stále podobným způsobem, jelikož se za léta výroby ukázal zkrátka a dobře jako nejspolehlivější. Možná se ptáte, jak mohou být fotky z továrny pořízené na jaře 2007, když se iPhony představují primárně na podzim. To proto, že původní iPhone si svou premiéru odbyl hned z kraje roku 2007 – konkrétně 9. ledna s tím, že na pulty obchodů zamířil 29. června téhož roku. Fotky tedy logicky pochází z meziobdobí mezi představením a launchem. 

A jaký byl váš první iPhone? Jednalo se o některého ze staříků vydaného před rokem 2010, nebo jste přišli Applu na chuť až s novějšími modely 5, 6 či ještě později? Podělte se o to s námi dolů do komentářů.

Dnes nejčtenější

.