Zavřít reklamu

Kromě tipů na vánoční fimy nebudou v závěru tohoto týdne chybět ani naše klasické tipy na snímky, které můžete na iTunes sehnat za zvýhodněnou cenu. Může se stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

John Wick

Jednou zabiják, navždy zabiják. Platí to i o Johnu Wickovi, zabijákovi, který je toho času na odpočinku. To ale neznamená, že se by se z něj stal kliďas – Johna Wicka se v žádném případě nevyplatí jakkoli nazlobit nebo podráždit. Co asi může čekat (pod)průměrné zlodějíčky, kteří se mu vloupají do domu, ukradnou mu auto a dokonce i zabijí jeho milovaného čtyřnohého mazlíčka? John Wick se vydává na cestu za pomstou, snadné to ale nebude ani pro jednu ze zúčastněných stran. Na iTunes je k dostání také John Wick 2.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek John Wick pořídíte zde.

Zelená kniha

Bývalý vyhazovač a drobný podvodníček Tony „Pysk“ Vallelonga (Viggo Mortensen) má mezi newyorskými Italy pověst chlápka, který dokáže vyřešit každou šlamastyku. Slavný černošský klavírista Dr. Don Shirley (držitel Oscara® Mahershala Ali) si ho proto najímá jako řidiče a bodyguarda na turné po divokých státech amerického Jihu 60. let. Tony je horkokrevný, ne moc vzdělaný, ale o to mazanější. Nade vše miluje svoji ženu (Linda Cardellini) a smažená kuřata. Dr. Don je jeho protikladem: kultivovaný génius jemných mravů a pevných zásad. Aby společně překonali nástrahy, musí si k sobě oba tvrdohlaví muži najít cestu skrz předsudky a humorné přešlapy. Originální komedie Zelená kniha získala získala tři Oscary včetně sošky pro Nejlepší film. Režisér Peter Farrelly (Blbý a blbější; Já, mé druhé já a Irena; Něco na té Mary je) se inspiroval příběhem skutečného přátelství a natočil jeden z nejdojemnějších i nejvtipnějších filmů roku 2018.

  • 79,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Zelená kniha pořídíte zde.

Bumblebee

Bumblebee, kterého vyslal Optimus Prime bránit Zemi, se po pádu Cybertronu ocitá na začátku cesty k tomu, aby se stal hrdinou. Mladičká Charlie Watsonová objeví a opraví bojem poničeného robota maskovaného jako Volkswagen Brouk, a zatímco Deceptikoni s pomocí tajné agentury vedené agentem Burnsem loví přeživší Autoboty, Bumblebee a Charlie spojí své síly, aby zachránili svět.

  • 59,. vypůjčení, 89,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Bumblebee pořídíte zde.

Vall-I

Robot Vall-I zůstal v roce 2700 na planetě Zemi jako poslední, aby ji vyčistil. Od běžných robotů jej ale odlišuje jedna drobnost – vyvinula se u něj osobnost. Je velmi zvědavý, do všeho strká nos, ale je také trochu osamělý. Jeho jediným společníkem je šváb Hal, a osamělý Vall-I sní o tom, že se jednoho dne setká s někým dalším, že v životě musí existovat něco víc než jen monotónní každodenní práce.

  • 49,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Čeština

Film Vall-I pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.