Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

iFinance 4

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Přesně proto se hodí mít po ruce nějakou propracovanou aplikaci, která vám s tím hravě pomůže. A přesně k tomu slouží program iFinance 4. Tento nástroj dokáže zaznamenávat všechny vaše výdaje a příjmy, které následně promění do perfektních grafů a poskytne vám řadu informací. Data jsou navíc synchronizována skrze iCloud.

  • Původní cena: 899 Kč (449 Kč)

Super Vectorizer 2 – Vector Trace Tool

Pokud častokrát pracujete s vektorovou grafikou, tak byste si určitě neměli nechat uniknout dnešní nabídku na aplikaci Super Vectorizer 2 – Vector Trace Tool. Program totiž dokáže převést obrázky v rastrové grafice do podoby vektoru, kdy vyznačí jejich křivky. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Tacoma

Řadíte se mezi milovníky parádních her, které hráči nabízí úžasný příběh, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Tacoma. V této hře se ocitnete na palubě futuristické vesmírné stanice v roce 2088, přičemž budete muset pozorovat zbytek posádky, jejich každodenní život a zjistit, komu se dá věřit. Zároveň ale narazíte na velice zajímavý zvrat, kdy si každou vzpomínku budete moci prohlédnout z trošku jiného úhlu a odhalit tak pravdu.

  • Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

Gone Home

Za hrou Gone Home stojí stejný tvůrce jako za titulem Tacoma. V této hře se zhostíte role postavy, která se po roce v zahraničí konečně vrací domů. Jakmile ale dorazíte do vašeho domu, narazíte na obrovský problém – vaše rodina je totiž pryč. Vaším úkolem tedy bude vaše příbuzné vystopovat a odhalit samotnou pravdu. Tento titul můžeme doporučit především milovníkům adventur s úžasným příběhem.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Oxygen Not Included

Hra Oxygen Not Included poté potěší především milovníky strategií a simulátorů kolonie. V tomto titulu totiž budete mít na starost kolonizaci mimozemského asteroidu, kdy se budete muset vypořádat s řadou elementárních záležitostí. Kvůli tomu budete muset zajistit nutné zdroje a především kyslík pro přežití. Zároveň budete muset pracovat na určitém vývoji a vylepšovat své postupy.

  • Původní cena: 22,99 € (11,49 €)

Dnes nejčtenější

.