Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Možná už jste někdy uvažovali nad tím, kdy je ta nejlepší chvíle na nákup počítačových komponentů a různých licencí. Jelikož s nezadržitelným tempem blíží oblíbené Vánoce, zbystřete. Přichází s nimi totiž nabídky mnohdy lepší než v Black Friday. Pokud tedy chcete upgradovat váš software, máme pro vás skvělý tip, jak ušetřit hromadu peněz.

godeal24.com vanoce fb
Neuvěřitelné vánoční slevy!

Pokud tedy uvažujete nad aktualizací vašeho softwaru, určitě by vám neměly utéci tyto senzační slevy:

Nejlepší programy z vánoční akce – sleva až 62 % na Windows a Office!

Bezesporu jednou z nejočekávanějších novinek letošního roku je Cyberpunk 2077, který má na Steamu více než milion prodaných kopií. Jestliže byste chtěli hrát ve 4K, tak byste určitě měli disponovat systémem Windows 10 64-bit, který je přesně pro to doporučen. Doporučená cena tohoto systému je ale Microsoftem nastavena na neuvěřitelných 259 €. Naštěstí na nákupu systému můžete parádně ušetřit, a to konkrétně na GoDeal24.com, kde v rámci právě probíhajících vánočních slev získáte tento produkt za méně než 8 €.

Populární licence ve slevě:

XMAS SPECIAL Gift OFFER – až 88% sleva a limitovaný počet licencí

Pouza za polovinu: 50% sleva při použití kódu SGO50

Kup 1 získej 2 při použití kódu SGO62: levnější než kdy předtím

Skvělé produkty pro práci i zábavu při použití kódu SGO55

Další informace a zlevněné produkty naleznete zde

Jestliže vás zaujala z některých nabídek, tak určitě oceníte obecnou jednoduchost obchodu. Každou objednávku totiž můžete zaplatit několika různými platebními metodami, přičemž následně vám obratem dorazí licence na váš e-mail. Myslete ale na to, že vypsané produkty jsou nyní k dostání v omezeném množství, kvůli čemuž byste s nákupem neměli čekat – mohli byste akční cenu dokonce propást!

Jak zaplatit pomocí služby PayPal?

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Pokud byste navíc narazili na sebemenší problém nebo hledali nějakou pomoc, tak rozhodně oceníte nepřetržitou zákaznickou podporu, kde jsou ochotni vám s čímkoliv poradit. V takovém případě stačí jednoduše zaslat mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám bude někdo věnovat.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.