Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Almost Done – To Do List

Jak již samotný název napovídá, aplikace Almost Done – To Do List vás dokáže posunout vpřed ve vaší produktivitě. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete vytvářet své vlastní seznamy s jednotlivými úkoly, díky čemuž budete mít nad vším okamžitě přehled a nic vám tak nevypadne.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Smart Resize 2x

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

InClip for Instagram

Pokud jste aktivní především na sociálních sítích jako například Instagram a trápí vás problém, kdy potřebujete například do příběhu nahrát o kousíček delší video, aniž by došlo k jeho rozkouskování, zbystřete. Program InClip for Instagram totiž vaše video dokáže střihnout na délku přesných patnácti sekund, což se přesně vejde do limitu jednoho příběhu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

AR WiFi Analyzer

V poslední době se neustále vzrůstající popularitě těší i takzvaná rozšířená realita. S tou poměrně elegantně spolupracuje i propracovaná aplikace AR WiFi Analyzer, s jejíž pomocí dokážete analyzovat kvalitu bezdrátového připojení WiFi. Program tak díky zmiňované AR dokáže identifikovat místa se slabým signálem a případně vám je ukázat.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Templates for Pages – GN

Zakoupením aplikace Templates for Pages – GN získáte parádní nástroj, který vám zpřístupní rozsáhlou kolekco těch nejrůznějších šablon pro program Apple Pages. Konkrétně se jedná o téměř čtyři tisíce předpřipravených a perfektně zpracovaných návrhů, díky kterým dokážete svou práci posunout kupředu.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Simply HDR

S pomocí aplikace Simply HDR dokážete vaše fotografie v okamžiku proměnit do podoby takzvaných živých HDR snímků. Program dokáže skvělým způsobem zvýraznit neboli oživit samotné barvy a nabízí řadu dalších parádních funkcí. Jak to celé funguje a vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Hyperforma

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.