Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Skywall Pro – HD+ Wallpapers

Jestliže se již nějakou dobu díváte po nějaké nové tapetě, ale stále si nedokážete vybrat, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Skywall Pro – HD+ Wallpapers, která je k dostání zcela zdarma. Tento program vám poskytne rozsáhlou kolekci těch nejrůznějších obrázků.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Montessori abc 123 baby games

Aplikace Montessori abc 123 baby games primárně cílí na rodiče s menšími dětmi. Prakticky se jedná o parádní dětskou hru, ve které děti musí různě hýbat objekty, čímž mohou jednoduše pochopit základy matematiky a obecně se tak posunout vpřed. Vše je navíc vyprávěno zábavnou formou.

  • Původní cena: 279 Kč (99 Kč)

i Live – Gold Edition

Pokud se řadíte mezi milovníky nejrůznějších simulátorů a momentálně hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit, tak byste se měli přinejmenším podívat na i Live – Gold Edition. V této hře se totiž budete muset starat o malé miminko, což spočívá v krmení, hlídání a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stay focused: Pomodoro Timer

Jestliže byste rádi nějakým způsobem zapracovali na vaší produktivitě, určitě by vám neměla utéci dnešní sleva na aplikaci Stay focused: Pomodoro Timer. Tento nástroj je totiž navržen tak, aby vám pomohl zefektivnit vaší práci tím, že se jí budete věnovat v jednotlivých intervalech.

  • Původní cena: 279 Kč (229 Kč)

King Tactics

Ve strategické hře King Tactics se utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel. Vše navíc doplňuje parádní příběh, kdy umřel král celé země a o následnictví začaly bojovat dva rody. Vaším úkolem bude ukázat své vůdcovské schopnosti a volbou co možná nejlepší taktiky nepřítele porazit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Tank Super Wars

Pamatujete si ještě na klasické gameboye a legendární tanky? Tento herní zážitek si můžete připomenout za pomocí hry Tank Super, ve které na vás čeká ikonická grafika, 250 různých úrovní a 5 obtížností. Vaším úkolem je přitom ochránit vaši základnu a poradit si s nepřátelskými tanky.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

thankful

Stažením aplikace thankful získáte parádní nástroj, který bychom mohli označit za takovou menší sociální síť. Na této síti totiž sami uživatelé přidávají příspěvky opisující všechny dobré okamžiky, za které jsou vděční. Tyto zprávy vás následně mohou motivovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.