Zavřít reklamu

Na třetí adventní víkend si Apple pro své uživatele připravil příjemný bonus ve formě bezplatného zpřístupnění krátké vánoční pohádky Charlie Brown a Vánoce na Apple TV+. Pokud tedy máte příběhy z univerza Peanuts rádi i vy, určitě si najděte dnes nebo zítra čas právě na přehrání si této parády. 

Pohádka Charlie Brown a Vánoce má pouhých 25 minut a vznikla již v roce 1965. Jelikož nechceme spoilerovat, její děj vám v krátkosti popíšeme slovy, která používá v Apple TV+ i samotný Apple: “Karlík Braun, který je znechucen komerčností Vánoc, se pustí do režie vánoční hry v podání partičky. Dokáže se přenést přes to, že jeho přátelé dávají přednost tanci před hraním, najít “dokonalý” stromek a odhalit pravý význam Vánoce?” 

Už z tohoto krátkého popisu je vám tak nejspíš jasné, že se jedná o příběh s tradičním vánočním poselstvím, který je navíc i přes své stáří čím dál aktuálnější a rozhodně se nad ním vyplatí alespoň popřemýšlet. Pokud vás pořad láká, není nic jednoduššího, než si jej skrze tento odkaz na svém zařízení přehrát. Možné to je jak klasicky přes nativní aplikaci tv, tak i přes internetový prohlížeč, ve kterém je však nutné být do Apple TV+ přihlášen pod účtem Applu. Pohádka je sice s dabingem v angličtině, české titulky jí však nechybí. Ale pozor, jak již bylo zmíněno výše, pohádka je zdarma ke shlédnutí jen po dobu tohoto víkendu. Poté už bude nutné za její sledování platit skrze předplatné Apple TV+. 

Pohádku Charlie Brown a Vánoce si můžete pustit kliknutím sem

Dnes nejčtenější

.