Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Retouch – Smart Eraser Tool

Určitě jste se již několikrát setkali se situací, kdy vám například nevyžádaný objekt zkazil vaši fotografii, nebo kdy jste potřebovali něco ze snímku odstranit. S tímto si poradí aplikace Retouch – Smart Eraser Tool. V té vám stačí vybrat fotku, označit danou věc, kterou potřebujete odstranit a o zbytek se program obratem postará za vás.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Pic Cleaner – Duplicate Fixer

Ocitli jste se už někdy v situaci, kdy jste ve vašem iPadu či iPhonu měli hned několik duplicitních fotografií, které tak jen zbytečně zabíraly místo? V takovém případě může přijít vhod program Pic Cleaner – Duplicite Fixer, který proskenuje vaše úložiště, zmiňované fotky detekuje a následně je dokáže odstranit. Zároveň zvládne vyhledat videa, GIFy a podobně zabírající mnoho místa a nabídne vám jejich smazání.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Web Capture 2 Jpg, Pdf

Jak již samotný název napovídá, aplikace Web Capture 2 Jpg, Pdf slouží pro zaznamenání webových stránek. K samotnému nástroji se dostanete po klepnutí na ikonku sdílení, kdy už jen stačí zvolit Web2Pdf. Program se tak postará o vyfocení kompletně celé webové stránky, a to buďto ve formátu JPG či PDF.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Task & Todo

Stažením aplikace Task & Todo získáte parádní nástroj, který vás dokáže posunout kupředu a zvýšit vaši produktivitu. S pomocí tohoto programu si totiž budete zapisovat vaše jednotlivé úkoly a rozdělovat si práci, díky čemuž se v úkolech následně neztratíte a budete tak mít skvělý přehled.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Alien Shooter 2 – Reloaded

Ve hře Alien Shooter 2 – Reloaded se postavíte do role hrdiny, který je poslední nadějí lidstva. Zemi totiž okupují mimozemská monstra a váš úkol je tedy jasný – zneškodnit hordy vašich nepřátel. Titul navíc kombinuje RPG prvky, díky čemuž se postupně zlepšujete.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

Jestliže hledáte nějakou zábavnou aplikaci, která by vám umožnila si parádně pohrát s vašimi fotografiemi, především tedy se selfies, zbystřete. V rámci dnešní akce je k dostání aplikace Epica 2 Pro – monster camera zcela zdarma, s jejíž pomocí budete moci zkoušet různé efekty. Jak vypadá výsledek si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

aWallet Cloud Password Manager

Koukáte se v poslední době po nějakém alternativním řešení za nativní Klíčenku na iCloudu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na kvalitní a mezi uživateli velice oblíbený program aWallet Cloud Password Manager. Tento nástroj v zabezpečené, zašifrované podobě uchovává vaše přihlašovací údaje, informace o platebních kartách, údaje k internetovému bankovnictví a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.