Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Firetask Pro – Task Manager

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vás dokázal posunout vpřed a zvýšil vaši produktivitu, tak byste se přinejmenším měli podívat na Firetask Pro – Task Manager. Tento program vám umožní si zapisovat jednotlivé úkoly a projekty, díky čemuž nad nimi budete mít parádní přehled. Zároveň si jednotlivé úlohy můžete i kategorizovat a nastavovat jim prioritu, přičemž rozhodně nesmíme zapomenout na přítomnost tabulky kanban a kalendáře.

  • Původní cena: 899 Kč (679 Kč)

Unforeseen Incidents

Hra Unforeseen Incidents vás dokáže parádně vtáhnout přímo do děje. Tento titul se pyšní parádním a tajuplným příběhem, kdy se sami ocitnete v kůži vyšetřovatele, před kterým leží obrovská záhada, na kterou poukázala umírající žena. Vaším úkolem tedy bude vyslýchat lidi a odhalit hrůzostrašnou pravdu, která by dokázala zastavit přicházející zlo.

  • Původní cena: 449 Kč (329 Kč)

Graphing Calculator 3D

Aplikace Graphing Calculator 3D cílí především na studenty matematiky a její milovníky, kterým se hodí nějaká ta pomůcka pro nejrůznější výpočty. Dalo by se totiž říci, že se jedná o chytrý kalkulátor, jenž si mimo počítání poradí i s komplexnějšími úlohami jako vykreslování 2D/3D grafů a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Clipboard History

Pravděpodobně každý z vás se už několikrát setkal se situací, kdy jste neustále kopírovali a vkládali například text či obrázky, ale najednou jste s úplně ztratili v tom, co máte zrovna uložené ve schránce. S tím si jednoduše poradí aplikace Clipboard History, která běží na pozadí a uchovává jednotlivé záznamy, díky čemuž si je následně můžete prohlédnout a případně se k nim vracet.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Middle-earth: Shadow of Mordor

Jestliže se řadíte mezi milovníka série Pán prstenů, zbystřete. V takovém případě by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Middle-earth: Shadow of Mordor, ve kterém se zhostíte role hraničáře Taliona, který bohužel padne v boji s orky a Sauronovými přisluhovači. Problém je ale v tom, že vás samotná smrt zapudila. Přesně proto se vrátíte zpět do světa živých, obohaceni o ducha mocného kováře, a vydáte se do Mordoru zhatit plány samotného Saurona.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.