Zavřít reklamu

Podíváme-li se na poslední produkty jablečné společnosti, můžeme si všimnout o něco plošších hran. IPad s tímto „návratem ke klasice“ začal u iPadu Pro 2018. Letošní iPhony 12 se taktéž nesou v tomto trendu, jenž dává vzpomenout na překrásný design iPhonu 5. I když neexistují žádné zvěsti, že by něco podobného Apple plánoval i s Apple Watch, designéři často rádi sní a toho názoru jsou.

Ruku na srdce, Apple Watch by už možná nový design potřebovaly, aby byl i u tohoto produktu vidět nějaký podstatnější skok kupředu. Designér, jenž si říká Nicklaus, vytvořil několik obrázků, které demonstrují vzhled Apple Watch Series 7 odkazující právě na výše zmíněné produkty. V konceptu nebyl autor nikterak přehnaně optimistický, a tak vsadil na stejný poměr stran a velikost displeje. Změny se tak v jeho podání dočkalo jen tělo, které má konkrétně odkazovat na iPhone 12 Pro. Na první pohled si také všimnete jiného mechanického tlačítka na boku hodinek. Koncept si můžete prohlédnout v galerii nad odstavcem.

O novém designu hodinek se již ve velkém spekuluje. Změna mechanického tlačítka u konceptu není náhoda, jelikož dle informací by toto tlačítko mělo z hodinek úplně zmizet a nahradit by jej měla haptická odezva, tedy podobně jako tomu je u Home Buttonu například u iPhonů 7 a 8. Přáli byste si u Apple Watch podstatnou změnu designu? A jak se vám líbí výše zmíněný koncept?

Dnes nejčtenější

.