Zavřít reklamu

Většina jedinců si pořizuje vícero jablečných produktů především kvůli skvělé synchronizaci a kontinuitě. Jestliže vlastníte například iPhone a k němu MacBook, tak můžete práci začít dělat právě na iPhonu, a po nějaké době se přesunout na MacBook, kde práci můžete dodělat. Právě tyto skvělé funkce navíc dělají z jablečných zařízení to, čím doopravdy jsou. Mimo jiné je součástí těchto funkcí také Handoff, pomocí kterého se můžete urychleně přesunout do nějaké aplikace na jiném zařízení a pokračovat přesně tam, kde jste skončili – například otevřená záložka v Safari.

Mimo jiné je součástí Handoff také naprosto skvělá možnost pro synchronizaci kopírovací schránky napříč všemi vašimi zařízeními. Pokud tedy například cokoliv zkopírujete na iPhonu, tak obsah můžete jednoduše vložit na Macu anebo třeba na iPadu – více se o této funkci můžete dozvědět v tomto článku. Ne každý ale nutně musí používat pouze produkty z jablečného světa. Někteří jedinci jsou plně spokojeni s jablečným telefonem, jakožto pracovní nástroj však používají počítač s Windows. Jestliže mezi tyto uživatele patříte i vy a chtěli byste si synchronizovanou kopírovací schránku mezi iPhonem a Windows vyzkoušet, tak můžete. Jedinou podmínkou je nainstalovaný jailbreak na jablečném telefonu.

V případě, že na vašem iPhonu jailbreak máte nainstalovaný, tak si pro využití výše popsané funkce můžete stáhnout tweak Boardy. Tento tweak je starý jen několik dní, za tu dobu si však našel mnoho spokojených uživatelů, kteří jej naplno využívají. Instalace tweaku na iPhone je každopádně první část celého procesu – kromě toho musíte mít na vašem počítači nainstalovaný BoardyServer, jenž můžete stáhnout zde. Kromě Windows je možné Boardy využít také na Linuxu a macOS v případě, že máte s nativní synchronizovanou schránkou problémy. Po provedení instalace pak už jen stačí Boardy aktivovat a nastavit IP adresu počítače (serveru). V současné době lze Boardy využít ke kopírování a vkládání textů, vkládání obrázků pak funguje pouze směrem z iPhonu na Windows.

Tweak Boardy si můžete za 1.99 dolarů zakoupit z repozitáře Chariz

Dnes nejčtenější

.