Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Form Maker – Pro Form Builder

Jestliže hledáte nějaký propracovaný, kvalitní, ale přesto jednoduchý nástroj, který slouží pro tvorbu formulářů, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Form Maker – Pro Form Builder. Pro tvorbu samotných formulářů nepotřebujete žádné znalosti programování a jednoduše jednotlivé prvky skládáte vedle sebe.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Picture Perfect – All in One

Stažením aplikace Picture Perfect – All in One získáte parádní nástroj, který vám umožní doslova v okamžiku vylepšit vaše snímky a fotografie. Tento program vám konkrétně umožní si pohrát s křivkami, měnit expozici, kontrast, používat další sadu nástrojů spolu s nejrůznějšími efekty a filtry a obecně se tak dá říci, že dovede vaše fotky k dokonalosti.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Post & Ad Creator for Social

Jak již samotný název napovídá, aplikace Post & Ad Creator for Social vám pomůže s tvorbou těch nejrůznějších příspěvků a reklam, které jsou primárně určeny pro sociální sítě. Tento nástroj vás provede tvorbou celého příspěvku, pomůže vám dát dohromady jeho design a následně se postará o export a sdílení.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

iWriter

Pokud se v současné chvíli díváte po nějaké kvalitním textovém procesoru, možná by vás mohla oslovit aplikace iWriter. Tento nástroj si vás totiž dokáže již na první pohled získat svým jednoduchým, minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Zároveň vám pomůže s organizací dokumentů, které jsou navíc automaticky synchronizovány skrze iCloud, díky čemuž k nim máte přístup odkudkoliv.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Calendar & Reminder Alarms

Hledáte nějakou jednoduchou alternativu za nativní aplikaci Kalendář? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se přinejmenším měli podívat na program Calendar & Reminder Alarms. V rámci tohoto kalendáře si můžete vytvářet velice jednoduše různé upomínky a budíky na jednotlivé události, díky čemuž vám nic neunikne.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Flyer & Invitation Creator

Aplikace Flyer & invitation Creator cílí především na grafiky těch nejrůznějších úrovní. Jak samotný název prozrazuje, tento program slouží pro tvorbu nejrůznějších letáků a pozvánek. Aplikace si samozřejmě rozumí se systémem vrstev, nabízí řadu parádních funkcí, dokáže exportovat výsledek ve formát PDF a PNG a zároveň jej může okamžitě sdílet například skrze Facebook, Twitter, Email, Dropbox a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

The Uncertain

Jestliže se řadíte mezi milovníky akčních adventur, které jsou doplněny o dechberoucí příběh, zbystřete. V rámci dnešní akce je k dostání hra The Uncertain zcela zdarma. Konkrétně se ocitnete v prapodivném světě, který se řídí pouze logikou a absolutně postrádá jakékoliv morální hodnoty. A přesně na to se zaměříte – budete činit morální rozhodnutí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.