Zavřít reklamu

V posledních dnech se na webu začaly objevovat informace o tom, že některé nové iPhony 12 se potýkají s neobvyklými problémy, které se týkají bezdrátového nabíjení. Uživatelé hlásí, že jim z ničeho nic přestane bezdrátové nabíjení na nových iPhonech fungovat, i když nabíječky jako takové fungují bez problému a dokáží nabíjet jiná zařízení. Během několika posledních dnů se na webu objevilo tolik zmínek o tomto problému, že na něj zareagoval už i Apple.

Pravděpodobně tomu napomohl i fakt, že s podobným problémem se na Apple obrátil i redaktor serveru 9to5mac, kterému se jeho iPhone 12 přestal postupně nabíjet na třech odlišných bezdrátových nabíječkách. Jen tak, z ničeho nic, ze dne na den.

Stejně tento problém popisují i ostatní majitelé iPhonů 12, kteří se s ním musí potýkat. Nový iPhone se z ničeho nic přestane na některých bezdrátových nabíječkách nabíjet, zcela bez udání důvodu či nějakého náznaku problému. Nabíječku jako takovou jednoduše ignoruje.

Problém nevyřešila ani nově zveřejněná beta iOS, dle slov Applu se však na problému pracuje a měl by být „vyřešen brzy“. Dá se tedy očekávat, že se jeho řešení objeví v jedné z nadcházejících betaverzí iOS. Zaregistrovali jste tento problém u vašeho nového iPhonu 12 (Pro/Max), nebo vám bezdrátové nabíjení funguje bez sebemenšího zaškobrtnutí?

Dnes nejčtenější

.