Zavřít reklamu

Každý rok v prosinci si můžete v rámci Spotify zobrazit, jaký byl váš hudební rok. Funkce, která vám dokáže zobrazit všemožné statistiky poslouchání z celého roku, se nazývá Wrapped, letos s přívlastkem 2020. Konkrétně se v rámci Wrapped můžete v kostce dozvědět, jakého interpreta jste poslouchali během celého roku nejčastěji, která skladba se stala vaší nejoblíbenější, anebo třeba kolik minut z celého roku jste vlastně věnovali poslechu hudby. Jestliže Spotify využíváte, tak jsou tato data přinejmenším velmi zajímavá a jejich projití vám zabere jen několik desítek sekund, maximálně pár minut. Jak tedy Wrapped od Spotify spustit? To se dozvíte níže.

Podívejte se, jaký byl váš hudební rok 2020 na Spotify

Jestliže si chcete prohlédnout, jaký byl váš hudební rok 2020 na Spotify, tak se nejedná o nic složitého. Stačí postupovat následovně:

  • Prvně je nutné, abyste si na vašem iPhonu či iPadu aplikaci Spotify spustili.
  • Samozřejmě v tomto případě musíte být přihlášeni k vašemu účtu.
  • V rámci aplikace Spotify se poté ve spodním menu přesuňte do sekce Domů.
  • Pak už jen stačí, abyste klepnuli na banner Podívej se, co u tebe frčelo v roce 2020.
  • Ihned poté už si můžete celé shrnutí vašeho hudebního roku prohlédnout.

První slidy jsou věnované žánrům a době, kterou jste u hudby přes rok strávili. Postupně se však začne všechno více konkretizovat – zobrazí se vám nejvíce poslouchaná skladba a možnost pro přidání playlistu s nejvíce streamovanými skladbami do oblíbených. Poté se Wrapped začne věnoval jednotlivým umělcům, které jste během roku poslouchali nejvíce. Nechybí ani jednoduchý kvíz, ve kterém si můžete tipnout, kterého umělce jste během roku poslouchali nejvíce. Jakmile se dostanete na konec, tak můžete váš přehled jediným klepnutím sdílet na ostatní sociální sítě. V aplikaci se vám poté objeví souhrnné playlisty z roku 2020, které si můžete přehrát. Chcete-li si Wrapped spustit na Macu, naprosto stejně stačí aplikaci Spotify spustit na něm, a poté klepnout na možnost pro zobrazení hudebního roku 2020.

Dnes nejčtenější

.