Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Lamborghini, Ferrari či Bentley. Na tomto mieste sa dokážu postarať o akýkoľvek automobil a urobiť z neho takzvaný „cukrík“ alebo takmer nové auto. Stretávajú sa tu milovníci áut a všetci nadšenci, ktorí chcú svoje vozidlá dostať do čo najlepšej kondície. „Riešime síce bežné korekcie laku, ale staráme sa klientom v podstate o ich majetok, aby im slúžil čo najdlhšie,“ povedal spolumajiteľ detailingového štúdia RDM Garáž Drahomír Piok. Teraz chcú, aby sa podobne postaral o auto ktokoľvek aj doma.

Exkluzívne detailingové štúdio na Slovensku sa dnes rozhodlo spustiť svoj vlastný internetový obchod s doplnkami – eshop.rdmgaraz.sk, ktoré navyše reálne používajú pri prácach aj na najzložitejších lakoch a v luxusných interiéroch. E-shop ponúka všetko príslušenstvo pre hobby nadšencov, ale aj profesionálov v obore.  Vybrali tiež doporučené produkty a ponúkajú aj cenovo dostupné, ale kvalitné alternatívy ku všetkým produktom. Prinášajú tak jednoduchú možnosť skrášliť si a kvalitne vyčistiť auto aj doma. Táto detailingová garáž si za krátky čas si našla miesto na trhu, stabilných zákazníkov a hlavne svoje know-how zdieľajú aj prostredníctvom sociálnych sieti. Ich instagram sleduje cez 12-tisíc ľudí a svojim prvým videom na YouTube si získali tisíce ľudí.

A od dnešného dňa navyše poradia a odporučia produkty, ktoré pri detailingu používajú aj profesionálne štúdiá. Ako každý človek, ktorý reálne miluje autá, musí sa o ne vedieť postarať nie len mechanicky, ale aj vizuálne. Len bežné umytie auta môže byť „malá veda“. Všetko potrebné k tomu však nájdeš na internetom obchode RDM Garáže.

Dnes nejčtenější

.