Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čas se krátí a nápady na skutečně originální vánoční dárky se stále nedostavily? Většinu dárků do kanclu i domácnosti můžete s klidem vyřešit na PowerCube.cz a VOCOlinc.cz

1) Výkonná nabíječka PowerUSB PD

Na nabíječce se dvěma USB-A a dvěma USB-C porty by nebylo nic zvláštního. PowerUSB PD se však pyšní rychlonabíjecím PD (Power Delivery) portem 45W. S klidem a rychle nabije váš Macbook (zhruba za hodinu a třičtvrtě) či iPhone a zbytek energie rozdělí mezi ostatní zapojené gadgety. Zkrátka ideální řešení do báglu. 

VOCOlinc zásuvka moft
Zdroj: VOCOlinc

2) Nalepovací stojan na notebook i tablet MOFT

Nalepovací stojánek MOFT, který se pyšní Red Dot Award za design je skvělý řešením pro všechny uživatele Macbooku či iPadu. Unikátní vlastností MOFTu je jeho způsob používání. Na svoje zařízení ho jednoduše nalepíte a necháte připevněný. Skvěle se vejde i do pouzdra na noťas a váží skutečně jen pár gramů. Nemusíte mít strach, připevňovací část za sebou nezanechává ulepené skvrny.

3) První zvlhčovač vzduchu pro Apple HomeKit od VOCOlinc

Před měsícem jsme uvedli na trh tento chytrý zvlhčovač od značky VOCOlinc. Díky své 2,5l nádržce zvlhčí vzduch v prostorné místnosti za pár minut. Obzvlášť teď v topné sezóně přijde více než vhod! Přidejte ho do své relaxační scény v Domácnosti.

VOCOlinc zvlhčovač a zásuvka
Zdroj: VOCOlinc

4) Cestovní PowerCube ReWirable

Skvělý designový dárek, který ocení 10 z 10 cestovatelů? Doporučujeme PowerCube Rewirable s výměnnými koncovkami do nejpopulárnějších destinací. Letos jsme cestovali hlavně prstem po mapě, ale věříme, že příští rok tahle kostka v šuplíku ležet nebude! Navíc, díky evropské koncovce ji využijete také v domácích zásuvkách.

Dnes nejčtenější

.