Zavřít reklamu

Víkend je opět tady a znovu s ním také nabídka zvýhodněných filmů na iTunes. Tentokrát jsme pro vás vybrali dokument, komedii, ale třeba také thriller.Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

One World

999 nápadů, 72 dní, 39 jezdců, jeden svět. Nejen milovníkům snowboardingu je určen strhující snímek One World, který poodhaluje svět ježdění na prkně po zasněžených svazích, seznamuje diváky s komunitou kolem snowboardingu a představuje také některé jeho výrazné postavy, sportovce a osobnosti. Cílem snímku je ukázat, že sport dokáže spojovat celé národy.

  • 79,- vypůjčení / zakoupení
  • Angličtina

Film One World pořídíte zde.

Great Wall

Vydejte se s bandou žoldáků na Velkou čínskou zeď, kde chtějí získat tajemství dálného východu. Bohužel v tomto fantasticky laděném filmu nečekejte historické vsuvky, ale spíš akcí nabitý příběh. Garin a jeho banda tak jsou zajati ještě před samotným pokusem o krádež střelného prachu, ale místo slibované popravy je čeká úplně jiný osud.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek Great Wall pořídíte zde.

Inside Man

Newyorský detektiv Keith Miller je při svém posledním velkém případu obviněn z nezákonného jednání, což tomuto drsnému policistovi brání v dalším kariérním postupu. Když se na obzoru objeví nová kauza, související s přepadením banky s desítkami rukojmích, Keith pochopí, že se musí postavit zřejmě nejrafinovanějšímu zločinci, se kterým se kdy v průběhu své kariéry setkal.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Inside Man pořídíte zde.

Máš ji!

Může být film o hraní na babu zábavný? Snímek s názvem Máš ji se vás o tom pokusí přesvědčit. Pojednává o pětici přátel, která již od dětství hraje každý rok babu způsobem, kdy je prakticky vše dovoleno a nikdo nedá nikomu nic zadarmo. Pro vítězství jsou ochotni riskovat takřka vše, letos jim ale termín koliduje se svatbou jediného hráče, který dosud nebyl poražen…

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Máš ji! pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.