Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pomalu se nám blíží Vánoce a konec roku. Jak jistě všichni víte, přesně tomu předchází listopadový nákupní „svátek“ známý jako Black Friday. Tato akce dorazila již ve třetí vlně i na internetový obchod iPouzdro.cz, kde jsme se dočkali opět řady parádních slev, které potěší nejednoho jablíčkáře. Pojďme se tedy na produkty společně podívat.

Black Friday: Slevy kam se podíváš

Do akce se dostal velice oblíbený produkt, který ocení především majitelé jablečných tabletů. Aktuálním trhákem je dotykové pero ESR Digital Stylus v bílémčerném provedení, které funguje na všechny iPady a na naprostou většinu moderních tabletů a mobilních telefonů, přičemž vás vyjde na pouhých 699 korun. Na tento stylus jsme si v minulosti dokonce detailněji posvítili v naší recenzi a musíme uznat, že rozhodně stojí za to.

Kabelů není nikdy dost

Znáte ten pocit, když se vám určitým způsobem poškodí nabíjecí kabel pro váš iPhone, nebo zkrátka potřebujete nějaký kousek do zásoby? V takovém případě byste rozhodně neměli promeškat slevu na magnetický kabel Hoco U76, který se pyšní délkou 1,2 metru a v rámci Black Friday je k dostání pouze za 99 korun. Konkrétně nabízí USB-A a Lightning konektor, a proto jej můžete použít na nabíjení iPhonu, iPadu, nebo třeba sluchátek AirPods. Ne nadarmo se říká, že kabelů není nikdy dost.

Hoco U76
Zdroj: iPouzdro.cz

A když už jsme u toho nabíjení, tak určitě nesmíme zapomenout zmínit napájecí kabel Devia Smart Magnetic, sloužící pro jablečné hodinky Apple Watch. Produkt je samozřejmě magnetický a napájecí kolébka se tak automaticky k hodinkám přichytí, čímž inicializuje jejich nabíjení. Cena přitom klesla na 299 korun.

Devia Smart Magnetic
Zdroj: iPouzdro.cz

Nechte si pomoci kvalitním příslušenstvím

V iPouzdro.cz nezapomněli ani na řidiče, pro které zlevnili samootvírací držák Hoco CA35 Plus, který zároveň funguje jakožto bezdrátová nabíječka. To ocení především lidé, kteří častokrát jezdí delší trasy například s navigací, kdy na telefon potřebují parádně vidět a nemohou si dovolit jeho vybití. Nabíječka dokáže nabíjet výkonem až 7,5 W a aktuálně stojí 799 korun.

Hoco CA35 Plus
Zdroj: iPouzdro.cz

V poslední řadě nesmíme zapomenout zmínit slevu na USB-C redukci Hoco HB16 EasyExpand. Tento produkt dokáže parádně rozšířit konektivitu vašeho Macu či počítače s Windows, kdy po připojení do USB-C portu získáte 3 porty USB 3.0 typu A, 1 HDMI výstup, 1 USB-C port s Power Delivery pro dobíjení a 1 síťový Ethernet port s koncovkou RJ45. Rozbočovač je nyní možné získat za pouhých 699 korun.

Hoco HB16 EasyExpand
Zdroj: iPouzdro.cz
  • Nabídku Black Friday naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.