Zavřít reklamu

Black Friday je bezesporu jedním z největších nákupních svátků, se kterým začali největší prodejci ve Spojených státech amerických. Následně se ale stal celosvětovým trendem a v dnešní době kraluje především na internetových e-shopech, kdy odstartovává vstup do vánoční sezóny.

Internetový obchod Godeal24 si s velkými sezónními akcemi celkem dobře rozumí, a proto se v letošním roce náramně připravil na takzvanou nákupní horečku, která trvá od 12. listopadu až do 1. prosince. Godeal24 nabízí unikátní příležitost pro nákup operačních systémů. Aktuálně proto přicházíme s úžasnou akcí s názvem Kup 1 a získej další zdarma. A pokud vám to nestačí? Tak určitě uvítáte 40% slevu na Windows 10 a 50% slevu na další produkty od společnosti Microsoft.

Abychom vám usnadnili celý nákup, přinášíme vám rekapitulaci těch nejlepší a nejpopulárnějších produktů, které jsou k dostání se slevou v rámci nadcházející akce Black Month. Pojďme se tedy na tyto neuvěřitelné slevy společně podívat.

godeal24.com black friday
Neuvěřitelně nízké ceny a systém Windows 10 zcela zdarma!

BLACK FRIDAY: Kup 1 a získej další zdarma

Bezpochyby nejúžasnější akcí aktuální nabídky je Kup 1 a získej další zdarma, díky čemuž si můžete přijít na Windows 10 zcela zdarma! Ne, doopravdy to myslíme vážně a neděláme si legraci. Během GoDeal24.com Black Friday rozdáváme licenční klíče k systému Windows 10 každému, kdo si zakoupí Microsoft Office v rámci zmiňované akce. Nyní tak máte tu nejlepší příležitost, jak co možná nejlépe aktualizovat váš počítač na aktuální software a navíc mu dopřát nejnovější systém jako bonus zdarma.

Kombinace akce Kup 1 a získej další zdarma

BLACK FRIDAY: 50% sleva na Windows 10

Co když si ale přejete pouze aktualizovat váš operační systém na verzi Windows 10? V takovém případě vám jde Godeal24.com v rámci akce Black Friday parádně naproti a dokáže se o vás postarat. Nyní totiž můžete získat 50% slevu na již zlevněné licenční klíče pro Windows 10. Jednoduše si stačí vybrat z níže vypsané nabídky a v košíku uplatnit kód SGO50, díky čemuž se cena automaticky sníží.

BLACK FRIDAY: 55% sleva na vše ostatní

V rámci akce Black Friday v obchodě GoDeal24.com narazíte na neuvěřitelné slevy. Díky tomu můžete získat 55% slevu na všechny níže vypsané produkty. Jednoduše vám opět stačí zadat slevový kód SGO55 a cena se znovu automaticky sníží.

S nákupem byste ale neměli příliš dlouze otálet. Po všech zmiňovaných produktech je pochopitelně skutečně vysoká nabídka a zásoby jsou značně omezené. Nenechte si proto ujít tuto úžasnou příležitost a nakupte co možná nejrychleji.

Jak zaplatit pomocí služby PayPal?

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Kdo jsme?

GoDeal24.com je globálním obchodem, který se specializuje na prodej unikátních licenčních klíčů a her a na naše služby se spoléhá řada uživatelů ze všech koutů světa. Pro jejich maximální komfort navíc nabízíme nepřetržitou zákaznickou podporu a rozsáhlou nabídku s těmi nejrůznějšími produkty. Pokud se rozhodnete pro nákup na GoDeal24.com, můžete si být jistí tím, že obchodujete s legitimní společností, která se přímo na prodej licencí specializuje.

Máte nějaké otázky? Neváhejte se zeptat

Jestliže máte nějaké otázky ještě před nákupem nebo po něm, neváhejte nás kontaktovat skrze zmiňovanou nepřetržitou uživatelskou podporu. Jednoduše stačí poslat mail na adresu service@godeal24.com a obratem se vám bude věnovat jeden z našich proškolených zaměstnanců, který vaši žádost vyřeší co možná nejrychleji.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.