Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

One Deck Dungeon

Zakoupením aplikace One Deck Dungeon získáte parádní hru, která potěší především milovníky deskových a karetních her. V tomto titulu budete postupně prozkoumávat různé žaláře, kde narazíte na řadu různých nepřátel. Vybrat si přitom můžete z různých postav, které definují váš herní styl.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

FOTONICA

Uvažovali jste někdy nad tím, jaké to je být v rychlosti více než 220 kilometrů za hodinu? Přesně tohle si můžete vyzkoušet v parádní hře FOTONICA, kde poběžíte prostorem, kdy se budete muset vyhýbat nejrůznějším překážkám. Proto budete muset rychle skákat a zase dopadat na zem. Konkrétně na vás čeká osm úrovní, které vám mnohdy polezou až na nervy.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Smart Resize 2x

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali zvětšit rozlišení vašeho obrázku, ale vždy jste se setkali s dramatickým zhoršením kvality? Tento problém dokáže řešit propracovaná aplikace Smart Resize 2x, která za pomocí umělé inteligence dokáže obrázek zvětšit. Zároveň si poradí i se změnou poměru stran či s odstraněním nevyžádaných objektů.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Graphics for iWork

Jak již samotný název napovídá, aplikace Graphics for iWork vám zpřístupní řadu parádních grafických materiálů, které následně můžete využít v rámci kancelářského balíčku iWork. Program konkrétně nabízí více než 2000 vysoce kvalitních snímků, jež se hodí do různých situací.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Beastcam – Pro Camera

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Fotoaparát, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na program Beastcam – Pro Camera. Tento nástroj s sebou přináší řadu možností, díky čemuž si můžete přizpůsobit scénu k obrazu svému a postarat se tak o podstatně lepší snímky.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Navicat for MySQL

Pokud je vaším zaměstnáním správa MySQL databází, nebo s nimi často pracujete kvůli studia, tak by se vám mohla hodit praktická aplikace Navicat for MySQL. Tento nástroj vám totiž umožní k těmto databázím přistupovat i z vašeho iPhonu či iPadu a přináší vám tak řadu parádních možností.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

New Pixels

Aplikace New Pixels potěší především nejrůznější tvůrce a kreativní lidi. Jedná se o poměrně zábavnou hru, ve které budete mít k dispozici prachobyčejnou mřížku. Do té ale budete moci vnášet různé barvy a tvořit tak nádherné obrázky, u kterých vás bude limitovat pouze vaše fantazie.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.