Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

CountdownBar – days counter

Jak již samotný název napovídá, aplikace CountdownBar – days counter slouží pro odpočet dní do určité události. Pokud vás například čeká zasloužená dovolená, důležitá událost, narozeniny a podobně, tak přesně tento nástroj vás o tom bude den co den informovat.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Rearview – handy mirror camera

Znáte ten nepříjemný pocit, kdy máte sluchátka, pracujete na Macu a najednou za vámi někdo stojí? S tímto problémem vám dokáže pomoci aplikace Rearview – handy mirror camera, která používá FaceTime kameru a dokáže rozpoznat, zdali se za vámi objeví další obličej. O tom vás informuje diskrétní formou, kdy jen problikne emotikona v rohu obrazovky, ale dostatečně na to, abyste si toho všimli.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

FiveNotes

Zakoupením aplikace FiveNotes získáte prvotřídní nástroj, který slouží pro zaznamenávání těch nejrůznějších poznámek. Výhodou programu je, že k němu můžete přistupovat přímo z horního menu baru, kdy můžete prakticky okamžitě začít se zapisováním a formátováním.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Templates for Pages – DesiGN

Jestliže častokrát pracujete s jablečných kancelářským balíčkem, konkrétně tedy s Apple Pages, zbystřete. Do akce se dnes dostala aplikace Templates for Pages – DesiGN, která vám zpřístupní rozsáhlou kolekci s více než čtyřmi tisíci šablonami v nejrůznějších rozměrech, díky čemuž dokážete posunout vaši práci kupředu.

  • Původní cena: 629 Kč (379 Kč)

Farming Simulator 19

Hra Farming Simulator 19 potěší především všechny milovníky kvalitních a propracovaných simulací. Jak je ze samotného názvu patrné, v tomto titulu se zhostíte role farmáře a na vlastní „kůži“ si vyzkoušíte, jaké to je se starat o bezproblémový chod klasické farmy. Budete se tak muset starat o hospodářská zvířata, o pole a podobně.

  • Původní cena: 19,99 € (13,99 €)

Dnes nejčtenější

.