Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Memos-Voice

Pokud si jednou za čas nahráváte například přednášky, vyučovací hodinky, schůzky a podobně, tak by vás mohl zaujmout nástroj Memos-Voice. S pomocí tohoto programu můžete velice jednoduše nahrávat audio záznamy, které následně můžete hravě upravit a zároveň je i kategorizovat. Aplikace je k dispozici pouze pro iPhone.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

VR Roller Coaster Adventures

Takzvaná virtuální realita se těší neustále se vzrůstající popularitě. Stažením aplikace VR Roller Coaster Adventures získáte parádní nástroj, který vás doslova vezme na ty nejrůznější a nejšílenější horské dráhy. Jednoduše vám tak stačí použít VR brýle a do zážitku se naplno ponořit.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

picFind – Find some different

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou oddechovou hru, která ale i tak dokáže zamotat vaši hlavu, zbystřete. Dnes totiž můžete získat titul picFind – Find some different zcela zdarma. Ve hře na vás čeká 170 jednotlivých obrázků, přičemž vaším úkolem bude, abyste na nic dokázali najít všechny rozdíly.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

NBA 2K20

Pokud se řadíte mezi milovníky basketballu, tak jistě o hře NBA 2K20 od společnosti 2K víte. V této hře se totiž vrhnete přímo do nejvyšší světové soutěže NBA, kde vaším úkolem vyhrávat jeden zápas za druhým. Titul dokonce nabízí i režim pro více hráčů, kdy budete moci vyzvat například vaše kamarády.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Hydra – Amazing Photography

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o bezpochyby dostatečně kvalitní snímky. Pokud ale hledáte něco víc, tak byste neměli přehlédnout program Hydra – Amazing Photography. Tento nástroj totiž nabízí několik parádně zpracovaných režimů, díky čemuž můžete bez problému fotit i v horších světelných podmínkách.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Good Sleep: Save your Health

Spánek je pro lidské tělo přímo stěžejní záležitostí, kterou bychom za žádných okolností neměli podceňovat. Na to se zaměřuje i aplikace Good Sleep: Save your Health, která pracuje s nejnovějšími vědeckými poznatky a uvědomuje si, že kvůli elektronice vyzařující modré záření klesá produkce melatoninu, s čímž klesá i kvalita spánku. Program dokáže zanalyzovat vaši loznici a určit pro vás nejlepší místo pro spaní. Nadále dokáže zaznamenávat určitá data o spánku a nabízí řadu parádních funkcí. Aplikace se na App Storu pyšní 5 hvězdičkami.

  • Původní cena: 679 Kč (129 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Správa osobních financí dá mnohdy pořádně zabrat. V takovém případě se hodí sáhnout po aplikace Money Pro: Personal Finance, která slouží pro zaznamenávání vašich výdajů a příjmů. Jednotlivé položky jsou navíc kategorizovány a z výsledných dat se poté vykreslují parádní grafy. Díky tomu tak hned uvidíte, za co utrácíte nejvíce, a kde byste mohli ušetřit. Aplikace navíc nabízí i kalendář, kdy vás upozorní na nadcházející platby, a zároveň vám umožní pracovat s rozpočtem.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.