Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Paprika Recipe Manager 3

Aplikace Paprika Recipe Manager 3 potěší především vášnivé kuchaře. Tento nástroj totiž slouží jakožto takový správce či uchovatel všech vašich receptů, díky čemuž je budete mít na jednom místě. Program vám zároveň na základě receptů pomůže s tvorbou nákupních seznamů, nabídne vám kalendář pro naplánování toho, co budete kdy vařit, dokáže vést informace o surovinách ve spíži a navíc všechna data přes iCloud synchronizuje i s verzí pro iPhone.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

PDF Compress Expert

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Compress Expert cílí především na ty uživatele, kteří častokrát pracují s dokumenty ve formátu PDF. Tento program dokáže právě zmiňované soubory patřičně zmenšit, přičemž si poradí s kompresí hned několika dokumentů najednou.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

RAW Power

Jestliže hledáte nějaký skutečně kvalitní program pro úpravu vašich fotografií, tak byste rozhodně neměli přehlédnout RAW Power. Ať už máte vaše fotky uloženy ve složkách či v aplikaci Fotky na iCloudu, aplikace je dokáže automaticky najít a následně vám poskytnout rozsáhlé možnosti. Veškeré úpravy se poté opět synchronizují a můžete je vidět například na iPhonu. Vyzdvihnout rozhodně musíme i uživatelské prostředí, ve kterém se jablíčkář rozhodně neztratí.

  • Původní cena: 1 050 Kč (779 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Máte problémy se správou osobních financí a hledáte nějaké řešení, které by vám dokázalo pomoct? V takovém případě byste mohli ocenit aplikaci Money Pro: Personal Finance, která slouží pro zaznamenávání vašich výdajů a příjmů. Z těchto dat následně vykresluje parádní grafy a přesně vám ukáže, za co kolik utrácíte. Poté vás bude upozorňovat na nadcházející platby a naučí vás pracovat s rozpočtem.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

art of rally

Řadíte se mezi milovníky závodních her, ve kterých poměříte své síly s vašimi protivníky? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul art of rally. V této hře se přesunete do takzvané zlaté éry závodů rally, kdy se budete „vozit“ v ikonických vozech ze šedesátých let minulého století. Tento kousek se zároveň pyšní poměrně oddechovou grafikou a nabízí prvotřídně zpracovanou fyziku.

  • Původní cena: 20,99 € (16,79 €)

Dnes nejčtenější

.