Zavřít reklamu

Ani celosvětová pandemie koronaviru nezabrání letos Applu k uspořádání jeho tradičního celosvětového Black Friday. Právě ten byl totiž před malou chvílí skrze nenápadný prvek na Online Storu kalifornského giganta napříč celým světem oznámen a to ve formě, na kterou jsme od Applu již léta zvyklí. Místo velkých slev nás totiž čeká rozdávání dárkových karet do Apple Storu s kreditem na další nákup. 

Stejně jako v předešlých letech, i letos bude Apple dárkové karty do Apple Storu rozdávat zpravidla jen ke starším modelům. To například v případě iPhonů znamená, že vám Apple dárkové karty přibal jen k modelům SE, 11 či XR. U Apple Watch pak počítejte jen s kartami u Series 3 z roku 2017, které jsou nyní nejlevnějšími smartwatch v nabídce Applu. V případě AirPods se pak dárkové karty dočkáme jak u klasické verze, tak u verze Pro. U iPadů se dá podle informací na webu Applu počítat s tím, že budou karty rozdávány k řadě Pro a mini a u Maců se pak podle grafiky zdá, že se karet dočkáme jen u MacBooků Pro a iMaců s procesory Intel a to navíc zřejmě jen u některých. Pokud si pak brousíte zuby na Apple TV či Beats, k těm byste měli dostat karty ve všech případech vyjma poslední generace sluchátek Beats Flex. 

Jakou hodnotu budou dárkové karty k nákupu mít sice Apple na svých stránkách zatím neuvádí, v minulých letech se však jednalo o šeky v hodnotě 600 Kč, 1200 Kč, 2400 Kč a 4800 Kč. Dá se proto předpokládat, že se stejných částech Apple přidrží i letos s tím, že je bude přidělovat podle hodnoty daného produktu. Co se pak týče termínu konání akce, ten je nastaven na 27. až 30 listopad – odstartuje tedy již tento pátek a to pravděpodobně úderem půlnoci. Pokud tedy Apple produkty nakupujete rádi přímo u Applu, doporučujeme počkat právě do pátku. 

Dnes nejčtenější

.