Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

SimpleumSafe – Encryption

Pracujete poměrně často s citlivými dokumenty a nejradši byste je zabezpečili další ochrannou vrstvou? V takovém případě by se vám mohl hodit program SimpleumSafe – Encryption. Tato aplikace se totiž dokáže postarat o zašifrování vybraných souborů za pomocí AES-256, díky čemuž se k datům jen tak někdo nedostane.

  • Původní cena: 899 Kč (629 Kč)

Tacoma

Ve hře Tacoma se podíváte do vzdálené budoucnosti, konkrétně tedy do roku 2088, kdy se ocitnete na futuristicky vybavené vesmírné stanici. Vaším hlavním úkolem bude, abyste pozorovali každodenní život na této stanici a zjistili tak, jak funguje posádka, komu můžete věřit, a jestli se zde nenachází nějaké tajemství.

  • Původní cena: 499 Kč (229 Kč)

Affinity Designer

Jedna z nejpopulárnějších aplikací opět zavítala do akce. Affinity Designer bychom mohli popsat jakožto věrnou kopii legendárního programu Adobe Illustrator. S pomocí tohoto nástroje můžete do detailu pracovat s vektorovou grafikou, přičemž máte k dispozici všechny potřebné nástroje. Hlavní výhodou je, že za program zaplatíte jen jednou a máte ho už navždy.

  • Původní cena: 1 290 Kč (879 Kč)

Affinity Publisher

Aplikace Affinity Publisher pochází od stejného vývojáře jako výše zmiňovaný Designer. Tento program je ale pro změnu skvělou alternativou za Adobe InDesign a potěší tak například tvůrce propagačních letáků, časopisů, novin a podobných materiálů. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 1 290 Kč (879 Kč)

Thief

Nedávno jsme vás v této rubrice upozornili na akci na velice populární hru Thief. V té se zhostíte samotného mistra zlodějů jménem Garrett, který se nachází v prohnilém světě, ve kterém se dějí až nevysvětlitelné věci. Sami tak budete čelit obrovské záhadě. Příběh této hry je doslova okouzlující, což vám potvrdí drtivá většina hráčů (včetně mě). Tato akce je ale platná pouze do 25. listopadu, a proto byste ji neměli promeškat.

  • Původní cena: 19,99 € (2,99 €)

Dnes nejčtenější

.