Zavřít reklamu

Máme víkend a na našem magazínu vám opět dáme tipy na „netflixové lenošení“. Již dlouhou dobu jsme neposkytli tip na nějaké komedie. Dobrou zprávou je fakt, že Netflix nové pořady přidává takřka neustále, takže je stále z čeho vybírat. Jak uvádíme výše, dnes se podíváme na filmy, u kterých se zasmějete, přičemž půjde o všehochuť původu. Podíváme se tedy jak na české, tak i zahraniční komedie, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Pokud ještě nemáte Netflix, tato služba nabízí 30 dní zdarma. Jestliže vám tedy služba z nějakého důvodu nesedne, můžete ji za pár týdnů bez problému zrušit.

Machři

Dlouholetí přátelé a bývalí basketbalový spoluhráči ze školy se dozví, že jejich trenér zemřel. Jedou tedy na chatu, aby uctili jeho památku. Potkávají ale i pětici dávných protihráčů. Skvělá komedie s Adamem Sandlerem. Na Netflixu také pak narazíte na druhý díl.

Ženy v běhu

Po smrti manžela a otce se vdova rozhodne splnit manželovo poslední přání – zaběhnout maraton. Jelikož je matka tří dcer, domluví se, že oněch 42 kilometrů zaběhnou jako rodinnou štafetu. Začíná tedy tvrdý trénink.

Ted

Tuto americkou komedii s neskutečně sprostým plyšovým medvědem asi není třeba představovat. Perfektní na ní je, že baví i při několikátém zhlédnutí.

Sex Tape

Bláznivá americká komedie v hlavní roli s CameronDiaz a Jasonem Segelem. Sexuální život manželů upadá. Když jsou jednoho večera bez dětí, rozhodnou se užít si se vším všudy. Natočí si tedy „domácí video“, které se ale iCloudem rozšíří i na zařízení dětí a známých, kterým své starší jablečné produkty manželé kdysi darovali.

Po čem muži touží

Jiří Langmajer, štramák a šéfredaktor časopisu Playboy, dostane padáka. Rozhodne se tedy vyhazov řádně zapít. Jelikož má na ženy negativní pohled a tak trochu jimi pohrdá, protože to prý mají v životě snazší, přeje si se stát ženou. Navštíví tedy vědmu, jejímž zásahem se hlavní hrdina dostane do ženského těla. Nově se tedy musí s ledasčím vypořádat.

Milf

Francouzský film o třech dlouholetých kamarádkách, které se rozhodnou odjet na prázdniny k moři. Ač je dámám přes 40, všechny vypadají k světu. Zájem o ně tak mají daleko mladší muži. A lechtivá zápletka je na světě.

Něco jako komedie

Velmi zdařilá americká komedie, ve které vidíme v hlavních rolích Keira Gilchrista, Emmu Roberts a Lauren Graham. Zábavný děj se odehrává na místě, které rozhodně zábavné není – v psychiatrické léčebně.

Dnes nejčtenější

.