Zavřít reklamu

V tomto týdnu jste si na našem magazínu mohli přečíst recenzi chytrých hodinek Aligator Watch Pro. Tento produkt se řadí do skupiny levnějších chytrých hodinek, avšak svými funkcemi je mnohdy daleko před konkurencí. Výhodou je také kvalitní zpracování doplněné o elegantní řemínky, díky čemuž se hodinky hodí ke každé příležitosti, a velice přívětivé uživatelské prostředí. A přesně o tyto hodinky si nyní zasoutěžíme.

V této soutěži máte příležitost získat Aligator Watch Pro buďto ve stříbrném, nebo tmavě černém provedení. Pravidla jsou přitom vcelku jednoduchá a zúčastnit se může skutečně každý. Podmínky jsou tedy následující:

  • Dát To se mi líbí na facebookovou stránku Letem světem Applem
  • Dát To se mi líbí na stránku společnosti Aligator
  • Pod sdílený příspěvek na naší FB stránce napište, co se vám na hodinkách zamlouvá nejvíce.

Pokud byste se o hodinkách chtěli dozvědět více, případně tedy zjistit, co všechno umí, tak stačí přejít na zmiňovanou recenzi. Nutno ale podotknout, že komentáře zde pod článkem se nepočítají. Musíte přejít přímo na náš Facebook, vyhledat příspěvek s touto soutěží a zmiňovanou nejlepší funkci hodinek napsat tam.

Aligator Smart Watch Pro
Zdroj: redakce Letem světem Applem

Soutěž ukončíme za týden v sobotu 28. listopadu, kdy vybereme dva náhodné vítěze. S těmi se následně skrze sociální síť Facebook spojíme a zašleme jim jejich výhru. Zároveň je nutné podotknout, že všechny podmínky budeme pečlivě kontrolovat, a jestliže u výherce nebude některá z nich splněna, losování proběhne znovu.

  • Hodinky si můžete zakoupit zdezde.

Dnes nejčtenější

.