Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MusicPics

Stažením aplikace MusicPics získáte parádní nástroj, který vám umožní z vašich fotografií vytvářet parádní videoprezentace, které můžete následně sdílet například na sociálních sítích. Program vám zároveň nabídne téměř 40 různých filtrů, umožní vám si pohrát s hudbou, přidat text a podobně.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Rogue Hearts

Pokud se řadíte mezi milovníky takzvaných roguelike RPG strategií s ikonickou retro grafikou, zbystřete. Do akce se dnes totiž dostala hra Rogue Hearts, ve které budete muset vymyslet co možná nejlepší strategii, čímž dokážete porazit vaše nepřátele. Konkrétně vás čekají různá prozkoumávání, boj s bossy a řešení hádanek.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Mars Power Industries

Jestliže vás baví logičtější hry, možná by vás mohl zaujmout titul Mar Power Industries. Jedná se o parádní logickou hru, ve které vám půjde o takzvané lidské hybridy a nejrůznější zdroje. Vše se přitom odvíjí od správných voleb, bez kterých se zkrátka nedostanete kupředu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Small Square

V minimalistické hře se zhostíte role obyčejného malého čtverečku a vaším úkolem bude, abyste se vždy správně pohybovali. Shora na vás totiž budou padat nejrůznější předměty různých tvarů, kterým se budete muset vyhýbat. Jedná se tak o nikdy nekončící hru, ve které vám jde o co možná nejvyšší možné skóre.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Find Bluetooth: device tracker

Ocitli jste se už někdy v situaci, kdy jste nemohli najít vaše Bluetooth zařízení? S tímto problémem vám naštěstí dokáže poradit praktická aplikace Find Bluetooth: device tracker. Tento nástroj totiž dokáže vyhledat Bluetooth zařízení ve vaší blízkosti a následně do nich pošle signál, aby přehrály zvuk – případně vás na ně nasměruje.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video

Jestliže ve svém iPhonu či iPadu máte nějaké fotografie a videa, které byste chtěli zabezpečit a nestačí vám možnost je skrýt, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Safety Photo+Video. S pomocí tohoto nástroje totiž zmiňované soubory můžete uzamknout za pomocí hesla, díky čemuž se k nim nikdo jiný nedostane.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

CPUZ

Zakoupením aplikace CPUZ získáte parádní nástroj, který slouží pro monitorování vašeho jablečného telefonu a tabletu. Tento program vás tak dokáže v okamžiku informovat o detailních informacích, mezi které se řadí například aktuální verze kernelu, statistiky s vytížením paměti či procesoru a řada dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.