Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Color Shapes Match

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala zabavit i na dlouhé hodiny, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Color Shapes Match. V této hře budete muset spojovat jednotlivé obrazce podle barev a tvaru, čímž budete sbírat body.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Trigono – dangerous triangles

Aplikace Trigono – dangerous triangles potěší především milovníky logických her, které vám parádně zamotají hlavu. V této hře se totiž budete muset docela snažit, abyste dokázali přežít v nebezpečném trojúhelníkovém světě. Vše přitom ovládáte dvěma tlačítky, kdy jedno slouží pro obrácení směru a druhé pro skok.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Alloy – launcher and automator

Jak již samotný název napovídá, aplikace Alloy – launcher and automator slouží pro vytváření nejrůznějších automatizací, které vám dokáží usnadnit každodenní život. S pomocí tohoto nástroje tak můžete například vytvořit automatizaci na úpravu fotek, přidání vodoznaku a následného publikování na sociální síť.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Ps Interactive Tutorials

Program Photoshop je pravděpodobně, a především tedy zaslouženě nejpopulárnějším řešením pro profesionální úpravu fotografií. Pokud byste se v tomto programu rádi zlepšili, tak byste si neměli nechat ujít dnešní akci na aplikaci Ps Interactive Tutorials, která vás naučí řadu věcí ve Photoshopu CC.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dyslexia Screening Test App

Dyslexie dokáže zbrzdit řadu dětí i dospělých. V tomto směru se může hodit aplikace Dyslexia Screening Test App, která dokáže otestovat, jakým způsobem se učíte a přemýšlíte. Nástroj se přitom pyšní vcelku jednoduchým prostředím. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 1 050 Kč (499 Kč)

Math Racing 2 Pro

Aplikace Math Racing 2 Pro cílí především na menší děti, ale rozhodně dokáže zaujmout i dospělé. Jedná se totiž o parádní hru, která otestuje vaše znalosti při počítání. Sami se přitom ocitnete v roli závodníka, kdy se vám na displeji zobrazí jednotlivé příklady. Pokud je rychle vyřešíte a najedete na správné pole s výsledkem, získáte rychlostní boost.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Widget Pictures

Operační systém iOS 14 s sebou přinesl parádní možnosti. Jednou z nich je i možnost přidání widgetů přímo na plochu, což dokáže usnadnit řadu záležitostí. Aplikace Widget Pictures vám zpřístupní parádní widget, který slouží jako taková nástěnka. Můžete si tak totiž nastavit vybranou fotografii a tu mít vždy připnutou na obrazovce.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.