Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Good Screen Streamer

Zakoupením aplikace Good Screen Streamer získáte parádní nástroj, který slouží pro zrcadlení vaší obrazovky do jakékoliv chytré televize za pomocí jediného kliknutí. Program vám zároveň umožní do televizoru odesílat i multimediální obsah, a taktéž si poradí s nahráváním obrazovky.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Gone Home

Po dlouhé době do akce opět zavítala velice populární hra Gone Home. V té se s vaší hlavní postavou po roce stráveném v zahraničí vrátíte konečně domů, kde narazíte na nepříjemné překvapení. Váš rodný dům je totiž kompletně prázdný. Kde ale zmizela rodina? Přesně proto se budete muset vrhnout na vyřešení řady tajemství a odhalit pravdu.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Magic Window

Nudí vás už vaše klasická tapeta a rádi byste uvítali nějakou pořádnou změnu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste bezesporu neměli přehlédnout aplikaci Magic Windows. Tento nástroj vám totiž zpřístupní více než 200 nádherných, pomalu se měnících tapet.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

CM Batch MMedia Date Changer

Jestliže rádi fotíte a už nejednou se vám stalo, že kvůli výměny baterie ve fotoaparátu se vám zresetoval čas, což se projevilo i na samotných metadatech, tak byste určitě neměli přehlédnout program CM Batch MMedia Date Changer. S pomocí tohoto nástroje se totiž ke zmiňovaným EXIF metadatům bez problému dostanete a můžete je navíc také upravit.

  • Původní cena: 299 Kč (249 Kč)

SkySafari 6

Aplikace SkySafari 6 můžeme doporučit všem milovníkům astronomie a lidem, kteří by se rádi dozvěděli něco nového o hvězdách, planetách, vesmírných objektech a podobně. Tento program bychom mohli popsat jako mobilní planetárium, které vám přímo na obloze odhalí zmiňované objekty.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.