Zavřít reklamu

Dnešní den mělo obrovské množství jablíčkářů zakroužkováno ve svých diářích pořádně tučným kroužkem. Právě na pátek 13. listopadu si totiž Apple naplánoval spuštění druhé vlny svých nedávno představených iPhonů – konkrétně tedy modelů 12 Pro Max a 12 mini. Přestože i u nich platí, že budou v následujících týdnech značně nedostatkovým zbožím, do redakce se nám nějaké kousky přeci jen podařily ulovit. A právě rozbalovačku prvního z nich – konkrétně pak modelu iPhone 12 Pro Max – máme nyní před sebou. 

Na rozbalení nám do redakce dorazil konkrétně tichomořsky modrý model v základní 128GB variantě. Jeho unboxing bude možná oproti těm z první prodejní vlny iPhonů 12 poněkud nudný – neobjeví se v něm totiž prakticky nic nového. I iPhone 12 Pro Max je totiž stejně jako jeho bratříček iPhone 12 Pro balen do černé, relativně malé krabičky s nápisy iPhone po bocích, které jsou doplňovány jablíčky, dále pak jeho vyobrazením na horní straně víka krabice a samolepkami s technickými specifikacemi na spodku. Nutno nicméně říci, že je balení telefonu samo o sobě relativně těžké, protože ukrývá doposud největší iPhone, který má sám o sobě hmotnost 226 gramů. Stejnou hmotností však oplývá i loňský iPhone 11 Pro Max, takže se v tomto směru nejedná o žádné překvapení. 

Po rozlepení horní krycí fólie a odklopení papírového víka se okamžitě dostanete k samotnému telefonu, jehož přední stranu kryje papírová fólie. Pod telefonem se pak nachází USB-C/Lightning kabel o délce jeden metr a samozřejmě i brožurka s návody a jehlou na SIM, který je stejně jako v případě všech ostatních iPhonů 12 zpracovaná formou leporela podobného tomu, které Apple přibaloval k iPodům shuffle. Samozřejmostí je pak i samolepka, kterou můžete světu vytroubit do světa, že se hrdě hlásíte mezi fanoušky Applu. Škoda jen, že je jedna a navíc v univerzální stříbrné barvě. Kdyby tento prvek Apple přebarvoval do barev daného produktu, jak to dělá třeba u MacBooků Air, určitě bychom se na něj za to nezlobili. Co se týče nabíjecího adaptéru a sluchátek, ta byste v balení hledali kvůli boji Applu za lepší ekologické zítřky marně. Zda se jedná o správný či naopak špatný krok si nicméně už musí zodpovědět každý z vás. A jaký že telefon v ruce je? Na tuto otázku vám zodpovíme za pár minut v našich prvních dojmech. 

  • iPhone 12 můžete zakoupit kromě Apple.com například na Alze

Dnes nejčtenější

.