Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V říjnu se nám kalifornský gigant pochlubil s pravděpodobně nejočekávanější novinkou letošního roku – s novou generací svých jablečných telefonů. Jak jistě všichni víte, iPhone 12 přichází ve čtyřech variantách, přičemž dvě z nich nesou označení Pro. Jako první se na trh podívaly 6,1“ modely iPhone 12 a 12 Pro, přičemž na verzi mini a Pro Max jsme si museli počkat. Dnešním dnem je ale naštěstí čekání u konce.

Jestliže se řadíte mezi šťastlivce, kteří si tyto kousky již předobjednali a nyní bedlivě očekáváte na doručení iPhonu do vašich rukou, tak byste rozhodně neměli zapomenout na kvalitní příslušenství. Jablečné telefony se sice pyšní odolným Ceramic Shield sklem, ale i přesto se můžete poměrně snadno setkat s pádem a následným poškozením displeje či zadního skla. S tímto problémem si dokážete snadno, elegantně, a především tedy levně poradit použitím kvalitního krytu či pouzdra.

Úžasné kryty od předních výrobců

Na příchod nových jablečných telefonů se vcelku poctivě připravili v internetovém obchodě iPouzdro.cz. V jejich nabídce se již nyní nachází více než 100 různých modelů. Samozřejmě zde nechybí ani produkty od velice oblíbené značky Karl Lagerfeld, kdy rozhodně musíme vyzdvihnout kryt Liquid Glitter Iconic Silver. Ten je zdoben elegantními třpytkami, a dokonce je možné jej zakoupit se slevou ve výši 200 korun. Milovníky tmavších barev poté rozhodně zaujme varianta Karl & Choupette Black.

Zapomenout nesmíme ani na populární produkty od Spigenu. V tomto případě můžeme doporučit elegantní kryt Spigen Cecile Bloom určený především pro ženy, který je z tenkého silikonu a jeho záda zdobí květinky v živých barvách. Milovníci sportu si poté mohou vybrat z řady sportovních pouzder, kde bezesporu vyčnívá Spigen Velo A700 z neoprenu a PVC kůže, které si poradí s telefonem s úhlopříčkou displeje až 6,9“ a dokonce nabízí praktickou vnitřní kapsu pro klíč či platební kartu.

Pokud ale preferujete aktivnější životní styl a potřebujete skutečně odolný kryt, tak bychom vám mohli doporučit kryty značky UAG. Produkty od této společnosti se většinou pyšní určitou certifikací odolnosti, díky čemuž svému uživateli zajišťují bezpečí i v případě pádu, a i přesto jsou kompatibilní s bezdrátovým nabíjením. Pro příklad si můžeme uvést model Metropolis LT FIBR, který se mimo zmiňované certifikace také pyšní odolným jádrem absorbujícím nárazy.

Další parádní kousky

Co když vás ale žádný z výše vypsaných krytů neoslovil? V takovém případě nezoufejte. Jak jsme totiž zmínili v samotném úvodu, nabídka je skutečně bohatá a bezpochyby si tak každý vybere. V nabídce se totiž nachází i hned několik krytů s tematikou pohádek od Disneyho, které parádně ozdobí nový iPhone, a navíc jsou k dostání za naprostý pakatel. Na své si poté přijdou i milovníci MARVELu.

Na své si přijdou i milovníci klasických knížkových pouzder. V tomto směru musíme vyzdvihnout luxusní kožené pouzdro Cellularine Supreme. Tento model se pyšní skvělým a elegantním zpracováním, prvotřídním designem, třemi vnitřními kapsami pro platební karty, uzavíráním na magnet, a dokonce se jedná o ruční výrobu.

Cellularine Supreme
Cellularine Supreme

Jak jsme již zmínili výše, nabídku obchodu je skutečně rozsáhlá a pestrobarevná, díky čemuž si vybere skutečně každý. Konkrétně máte na výběr z více než stovky jednotlivých krytů či pouzder.

Dnes nejčtenější

.