Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Easy New File

Zakoupením aplikace Easy New File získáte parádní nástroj, který vám znatelně rozšíří kontextovou nabídku v programu Finder, kterou vyvoláte pravým kliknutím. Konkrétně se jedná o možnost rychlého vytvoření souboru, kopírování aktuální cesty, rychlé otevření terminálu a řadu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

File Zip & Encryptor

Jak již samotný název napovídá, aplikace File Zip & Encryptor vám dokáže posloužit pro komprimování vašich složek či jejich případné zabezpečení. S pomocí tohoto programu můžete soubory a složky převést do formátu ZIP a případně z důvodů zabezpečení přidat heslo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

CrazyTalk 8 Standard

Jestliže se zajímáte o svět animací a rádi byste tvořili své vlastní výtvory, tak byste rozhodně neměli přehlédnout velice oblíbený nástroj CrazyTalk 8 Standard. S jeho pomocí totiž dokážete „rozpovídat“ jakoukoliv postavičku, upravit jí outfit a dokonce si pohrát i se synchronizací otevírání úst s mluvením. To by měl program navíc zvládat automaticky.

  • Původní cena: 1 050 Kč (729 Kč)

Flight Unlimited Las Vegas

Pokud hledáte nějakou nenáročnou oddechovou hru, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Flight Unlimited Las Vegas. V této hře se totiž stanete pilotem osmi unikátních letadel a v parádní kampani se budete moci prolétnout nad městem Las Vegas, díky čemuž si tak užijete jeho krásu z ptačí perspektivy.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Beholder

Velice oblíbená hra Beholder je dnes k dostání s úžasnou 85% slevou. V této strategické simulaci se podíváte do nepříliš krásné budoucnosti, kdy je veřejný i soukromý život každého občana pod dozorem státu. Vy se přitom ocitnete v roli majitele činžovního domu a váš úkol bude jednoduchý. Budete muset špehovat jednotlivé nájemníky a případně státu hlásit chystající se pokusy o převrat. Tedy alespoň byste měli. Jakou cestou se vydáte je jen a pouze na vás.

  • Původní cena: 9,99 € (1,50 €)

Dnes nejčtenější

.