Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Technologie jdou mílovými kroky neustále kupředu. Přesně z tohoto důvodu se každým rokem na trhu předhánějí nejrůznější výrobci v tom, kdo přinese co možná nejlepší model s těmi nejlepšími inovacemi. Tohle můžeme vidět především u chytrých telefonů. Teprve nedávno jsme se dočkali představení nové generace iPhone 12, která opět posouvá pomyslnou hranici možností kupředu. Stále se ale můžeme potkat s řadou lidí, kteří se dodnes spoléhají na své starší modely. Jak si v tomto směru vede dřívější král chytrých telefonů – iPhone 6S?

iPhone 6S Pexels náhled fb
Zdroj: Pexels

Před pěti lety se nám kalifornský gigant pochlubil s nástupcem iPhonu 6, konkrétně tedy se zmiňovaným modelem 6S. Tento legendární kousek je vybaven spolehlivým čipem Apple A9 a svému uživateli nabízí technologii Touch ID, 4,7“ LED displej a parádní funkci 3D Touch. Jablečné produkty se však obecně vyznačují skvělým výkonem, svižným operačním systémem a dlouholetou životností. Takto bychom mohli popsat každý produkt v nabídce Applu. Proč je ale tento kousek doposud tolik populární, i když nedávno oslavil už své páté narozeniny?

Popularita starších iPhonů neustále roste

Jak jsme již zmínili výše, jablečné telefony se pyšní dlouholetou životností. U těchto produktů si můžete být prakticky jistí tím, že vám zařízení poběží plynule i po několika letech služby. Přesně tohle je důvodem, proč dnes můžeme vidět spoustu lidí, kteří na svůj starší model nedají dopustit – protože zkrátka bezproblémově fungují. Výjimkou samozřejmě není ani model 6S, u kterého musíme rozhodně vyzdvihnout jeho parádní baterii. Tento jablečný telefon díky kvalitnímu čipu a menším rozměrům dokáže stále nabídnout skvělou výdrž a jen tak vás na holičkách nenechá.

Obrovskou výhodou oproti konkurenci je však skvělá podpora operačního systému. iPhone 6S si totiž bez jediného problému poradí s nejnovějším systémem iOS 14. Hlavním tahounem je poté bezesporu nízká pořizovací cena. Tento vytříbený kousek si můžete pořídit již od čtyř tisíc korun, za což získáte stále perfektně a svižně fungující iPhone s nejnovějším operačním systémem.

Kde dnes pořídit iPhone 6S?

V zásadě máte dvě možnosti. Buďto budete hledat po bazarech a koupíte telefon přímo od původního majitele, nebo sáhnete po kvalitním přeprodejci, který vám dokáže garantovat funkčnost samotného zařízení. Na prodej použitých iPhonů se specializuje velice oblíbený obchod DostupnyiPhone. V jeho nabídce je model 6S rozdělen do několika kategorií, přičemž aktuálně jsou dostupné verze AB+. V obou případech se jedná o plně funkční a technicky ověřená zařízení.

dostupnyiphone.cz varianty
Jak jsou iPhony rozděleny do jednotlivých kategorií.

Samotné označení souvisí s vnějším stavem telefonu. V případě varianty A na telefonu nenajdete jedinou kosmetickou vadu a můžete si být jisti tím, že do zařízení nebylo nijak zasaženo. Jedná se tak o perfektní volbu pro všechny puntičkáře, kteří si potrpí na dokonalosti. U varianty B+ se již můžete setkat s viditelnými známkami používání v podobě vlasečnic a podobně. Pokud je však na telefonu škrábanec, DostupnyiPhone vám k němu dodá tvrzené sklo zcela zdarma. Velkou neznámou však může být zmiňovaná baterie a její stav. Obchod garantuje u takzvaných „áčkových“ iPhonů kapacitu vyšší než 85 % a u „béček“ více než 80 %.

Garance kvality

Skvělou výhodou je také 12měsíční záruka, s čímž byste se při koupi produktu na bazaru zkrátka nesetkali. Díky tomu máte jistotu, že pokud byste najednou narazili na nějaký problém, DostupnyiPhone jej ochotně a bez komplikací vyřeší za vás. O kvalitách obchodu navíc hovoří samotní zákazníci. Na recenzích Google se obchod pyšní 5 hvězdičkami a řadou pozitivních recenzí.

Dnes nejčtenější

.