Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na současném trhu naleznete obrovské množství bezdrátových reproduktorů různých tvarů, velikostí, kvalit a samozřejmě i cen. Na jejich pomyslný vrchol minimálně z hlediska kvality zvuku a zpracování pak lze bez jakýchkoliv obav zařadit reproduktor Bang & Olufsen BeoPlay A1, ze kterého dýchá propracovanost každým jeho coulem. Pojďme se na něj tedy blíže podívat. 

Bang & Olufsen BeoPlay A1 je prémiovým bezdrátovým reproduktorem s překrásným kovovým kabátkem, který je doplněný o designové kožené poutko. Díky tomu jej tak lze využít jak na výletě s přáteli, tak i při formálnějších příležitostech nebo třeba jakožto parádního společníka ve vašem příbytku. Hlavní prim u něj však samozřejmě hraje velmi kvalitní podání zvuku, který mu mohou závidět i o poznání dražší reproduktory. Totéž se pak dá říci i o jeho výdrži. Dostat se u něj totiž dá i na 18 hodin přehrávání, což je doba, kterou se rozhodně každý reproduktor tohoto typu chlubit nemůže. Zde však třešinky na dortu ani zdaleka nekončí. 

Další výhodou reproduktoru Bang & Olufsen BeoPlay A1 je jeho voděodolnost a prachuodolnost, díky čemuž se z něj stává společník takřka pro každou situaci. Totéž se o něm dá ostatně říci i v případě nutnosti vyřizování telefonních hovorů, jelikož i ty lze přes něj vyřešit. To proto, že disponuje velmi kvalitními mikrofony, které jsou schopny skvěle váš hlas zachytit a předat protistraně. A aby toho nebylo málo, reproduktor si rozumí i s chytrou asistentkou Alexou od Amazonu, kterou tak lze využívat například k přetáčení hudby a tak podobně. Zkrátka a dobře, jedná se o krasavce silného na všech frontách. 

Jelikož se jedná o prémiový kousek, účtuje si za něj výrobce standardně 6990 korun. Díky naší spolupráci s Mobil Pohotovost vám jej však můžeme nyní nabídnout exkluzivně za 5969 korun – tedy o celých 15 % levněji. Stačí, když do pole pro slevový kód na MP zadáte kód “lsa” a sleva bude z ceny reproduktoru odečtena. 

Dnes nejčtenější

.