Zavřít reklamu

Na webu YouTube se objevilo zajímavé video, které má údajně ukazovat nabíječku MagSafe Duo Charger. Tu ještě společnost Apple neuvedla oficiálně do prodeje, na zmíněném videu ale můžeme vidět použití tohoto příslušenství přímo v praxi.

Jablečná společnost minulý pátek aktualizovala své webové stránky a doplnila je o seznam zařízení, mezi kterými byla také zmíněná nabíječka MagSafe Duo Charger. Nabíječka, která má sloužit jak k nabíjení letošních iPhonů 12, tak i k nabíjení chytrých hodinek Apple Watch, by podle údajů na webu Applu měla být k dostání „už brzy“, konkrétní datum ale uvedené není. Zmíněné video nese název „Apple Magsafe Duo Charger Hand On“, a na webu YouTube bylo zveřejněné minulý pátek.

Na videu můžeme vidět dvojitou nabíječku Magsafe (bez obalu), kterou dotyčný nejprve rozevře, ukáže ze všech stran na kameru, a poté na ni umístí své Apple Watch a iPhone 12. Na záběrech můžeme vidět nabíjení Apple Watch v horizontální i vertikální poloze. Účet, pod kterým bylo video zveřejněno, se nazývá „Daily Use OS“, a na jeho kanále se nachází videa typu unboxing a záběry Magsafe příslušenství. Video, které podle všeho pochází z Asie, nenabízí kromě detailních záběrů na duální Magsafe nabíječku žádné další podrobnosti ani informace. Můžeme si nicméně všimnout magnetického zavírání, Lightning konektoru i toho, že nabíječka je podle všeho velmi lehká. Podle údajů na českém webu společnosti Apple bude nabíječka Magsafe Duo stát 3990 korun.

Dnes nejčtenější

.