Zavřít reklamu

Víkend je opět tu a s ním také nabídka filmů, které jsou na iTunes k sehnání za výhodnější cenu. Ve slevě obvykle nebývají žhavé novinky, přesto jsme se ale pro vás pokusili vybrat tituly, které budou co možná nejvíce zajímavé.

47 Ronin

Ve snímku 47 exceluje vynikající Keanu Reeves. Ztvárňuje zde Kaie – nalezence, který je z poloviny Brit a z poloviny Japonec. Za normálních okolností by se nacházel na spodní části společenského žebříčku ve středověkém Japonsku, díky jeho mimořádným schopnostem je ale vzat na milost skupinou bývalých samurajů, jejichž pán se stal obětí spiknutí, které připravili zákeřný Lord Kira a čarodějka Mizuki.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film 47 Ronin pořídíte zde.

 

Hon na ponorku

Hon na ponorku s legendárním Seanem Connerym je naprostou nutností pro všechny milovníky filmů o válečných ponorkách. Na motivy bestselleru Toma Clancyho ho režíroval John McTiernan. K pobřeží Spojených států se blíží nová, supermoderní jaderná sovětská ponorka, které velí kapitán Marko Ramius (Connery). Americká vláda se obává útoku, analytik CIA je ale přesvědčený, že kapitán chce ve skutečnosti emigrovat. Začíná boj o čas, protože po ponorce pátrají i Sověti.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Hon na ponorku pořídíte zde.

A Good Year

Snímek A Good Year vypráví o londýnském investičním expretovi Maxi SKinnerovi (Russel Crowe), který se po smrti svého strýčka vrací na vinici, kde prožil část svého dětství. Max se původně chce od své minulosti zcela odpoutat a vinici prodat, věci ale naberou zcela jiný spád a Max v sobě nalezne to, co už od dětství postrádá.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina

Film A Good Year pořídíte zde.

Správní chlapi

Jackson Healy (Russell Crowe) a „nejhorší detektiv na světě“ Holland March potřebují vyřešit zločin století, a musí na to jít jako správní chlapi Los Angeles 70. let. Oba se tedy dávají dohromady s jediným cílem – vypátrat pohřešovanou dívku a zároveň také sejmout pár záporáků. O napětí, akci, naprosto neuvěřitelné náhody ani zábavu nebude nouze.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Správní chlapi pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.