Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

3DPro Camera

V dnešní době se obrovské popularitě těší rozšířená či virtuální realita. S pomocí aplikace 3DPro Camera můžete natáčet svá vlastní 3D videa, které si ihned po natočení můžete prohlédnout s pomocí VR brýlí. Výhodou je, že nemusíte čekat na žádné zpracování či render.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro nás nesmírně důležitý, avšak přesto na něj stále řada lidí zapomíná. S tím si naštěstí dokáže poradit praktická aplikace Drink Water – Daily reminder, která vás bude během dne upozorňovat na to, abyste se napili tekutin. Zároveň si zde budete zapisovat informace o tom, kolik jste toho již vypili.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Easy Filters

S pomocí aplikace Easy Filters budete moci prakticky okamžitě vylepšit vaše fotografie. Tento nástroj vám totiž zpřístupní širokou škálu těch nejrůznějších filtrů, umožní vám snímky různě ořezávat, retušovat a dokonce si poradí i s automatickým inteligentním vylepšením.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Safety Photo+Video

Jak již samotný název napovídá, aplikace Safety Photo+Video souvisí se zabezpečením vašich fotografií a videí. Tento program vám totiž vybrané soubory umožní uzamknout, díky čemuž se k nim dostane pouze ten, kdo zná přístupové heslo, nebo se prověří biometrickou autentizací.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Crazy Run

Jestliže hledáte nějakou zábavnou oddechovou hru, u které se budete moci zrelaxovat, tak by vás mohl zaujmout velice jednoduchý titul Crazy Run. V této hře se totiž zhostíte role „běžce,“ který se při probíháním městem musí vyhýbat různým překážkám. Cílem je, abyste se na trati udrželi co možná nejdéle.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Loopy Ninja Runner

Velice podobnou hrou jako výše zmiňovaný Crazy Run je i Loopy Ninja Runner. V této hře se ocitnete v roli ninji, před kterým stojí řada výzev. Opět se ocitnete na jakési trati, kde se mimo běhu budete muset vypořádat s nebezpečnými nepřáteli. Klepnutím vlevo s postavičkou uděláte salto vpřed, kdežto klepnutím vpravo zaútočíte svými nunčaky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Tahrir App – Text on image

Pokud hledáte nějakou kvalitní a jednoduchou utilitu, která by vám umožnila psát text na vaše obrázky, tak byste rozhodně neměli přehlédnout oblíbený nástroj Tahrir App – Text on image. Tento program vám nabídne řadu skvělých možností, různá písma a řadu dalších vychytávek.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.