Zavřít reklamu

Blíží se narozeniny nějakého vašeho kamaráda, popřípadě člena rodiny, a vy nevíte, jaký dárek zakoupit? V případě, že dotyčný jedinec používá jablečný telefon nebo třeba tablet, tak se dost možná v minulosti zmínil o nějaké placené aplikaci (či hře), která by mu udělala radost. Mnoho aplikací je samozřejmě v App Storu zdarma, poté ale existují takové aplikace, jejichž alternativa zdarma neexistuje vůbec, anebo třeba není tak kvalitní, jak je třeba. V tomto případě můžete dotyčnému udělat radost právě zakoupením oné vysněné aplikace. Pokud chcete zjistit, jak na to, tak pokračujte ve čtení.

Jak na iPhone darovat aplikaci či hru z App Store

V případě, že chcete z vašeho iPhonu či iPadu darovat nějakou aplikaci či hru, tak se nejedná o nic složitého. Stačí samozřejmě znát pouze název aplikace či hry, a poté už je postup následující:

  • Prvně je nutné, abyste se na vašem iOS či iPadOS zařízení přesunuli do nativní aplikace App Store.
  • Jakmile tak učiníte, tak ve spodním menu klepněte na možnost Hledat.
  • Nyní v horní části klepněte do vyhledávacího pole a zadejte název aplikace či hry, kterou chcete darovat.
  • Aplikaci nyní v seznamu výsledků rozklikněte, čímž se dostanete na její profil.
  • Pod názvem aplikace, v pravé části displeje, klepněte na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou).
  • Tímto dojde k otevření menu, které potažením zdola nahoru rozevřete.
  • Poté je nutné, abyste z menu vybrali možnost Darovat aplikaci…

Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí nová obrazovka, ve které už jen stačí vyplnit veškeré náležitosti. Konkrétně musíte vyplnit e-mail obdarovaného, dále od koho dárek vlastně je a připojit byste měli také nějakou zprávu, ideálně s přáním. Pokud chcete dárek poslat v určitý den a nikoliv právě dnes, tak níže v kategorii Poslat dárek vyberte datum, kdy se má dárek odeslat. Pak vpravo nahoře klepněte na tlačítko Další a vyberte si motiv, se kterým se má váš dárek poslat. Poté opět klepněte na Další, zkontrolujte údaje, klepněte na Koupitproveďte platbu. Tímto způsobem lze tedy někomu z App Storu darovat aplikaci či hru.

Dnes nejčtenější

.