Zavřít reklamu

Od představení nových iPhonů neuplynuly ještě ani dva týdny a nám už na stole přistál zbrusu nový iPhone 12 Pro. Než se podíváme na první dojmy a později i na samotnou recenzi nejočekávanějšího telefonu letošního roku pro fanoušky Applu, pojďme se podívat na jeho unboxing. iPhone 12 Pro přichází ve zcela novém balení, které je podle Applu především ekologičtější. Pro nové majitele to znamená, že v balení tentokrát kromě samotného telefonu a dokumentů najdete pouze nabíjecí kabel.

Sluchátka ani adaptér se tentokrát nekonají, díky čemuž je balení zhruba o polovinu tenčí, než v předchozích letech. Zmenšily se dokonce i návody, které jsou nyní poloviční a Apple dokonce do balení místo dvou nálepek s nakousnutým jablíčkem přidal pouze jednu. To, co ani tentokrát nechybí, je sponka pro vysunutí šuplíku na SIM kartu. Milovníci minimalizmu mohou být spokojeni, balení je totiž skutečně minimalistické a to zejména díky tomu, že v něm většina věcí, které se běžně dávají k telefonům zkrátka není.

Co se krabičky týká, ta je ze stejného materiálu jako dříve a i návody, přesto že jsou poloviční, jsou na kvalitním lesklém papíru. U řady Pro je pak stejně jako v minulém roce v černé barvě.Na rozbalování iPhone 12 Pro se můžete podívat v galerii v tomto článku a za pár minut se můžete těšit také na článek, zahrnující první dojmy z iPhone 12 Pro.

  • iPhone 12 můžete zakoupit kromě Apple.com například na Alze

Dnes nejčtenější

.