Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po novém tabletu, od kterého očekáváte vynikající technické specifikace a zároveň přijatelnou cenu? Pak je pro vás nová generace iPadu Air jako stvořená. Přesně tyto dvě věci totiž spojuje do jedné, díky čemuž se z ní stává jeden z nejlákavějších tabletů současnosti. A co je nejlepší – prodeje této pecky konečně odstartovaly.

Ačkoliv představení iPadu Air 4 proběhlo už zhruba v polovině předešlého měsíce, na pulty obchodů se jej Apple rozhodl poslat až nyní. Výjimkou není v tomto směru ani iStores.sk, který má již tohoto krasavce skladem a prodává jej už od 649 €. Za ty dostanete krásný tablet s designem řady Pro, nejvýkonnějším mobilním procesorem současnosti, unikátním Touch ID zabudovaným do Power Buttonu, skvělý displej a samozřejmě i operační systém, který vám umožní používat tablet jak pro zábavu, tak i pro složitější práci. Za 649 € tedy dostanete skvělé univerzální zařízení, které vám bude kdekdo závidět. 

PRčlánok

Pokud vás neláká nový iPad, ale jste spíše na iPhony, zaujmout by vás mohla u iStores.sk akce s názvem Zaplať starým za nový, v rámci které dostanete při koupi nového telefonu na protiúčet za starý ještě 30 € dárkovou poukázku využitelnou pro některý z příštích nákupů, díky které budete schopni velmi solidně ušetřit. Ani tuto akci byste si tedy rozhodně neměli nechat ujít.

pr-clanok

Dnes nejčtenější

.