Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Color Folder Master

Měli jste někdy ve složkách či na ploše chaos, kdy jste se nedokázali zorientovat ani v samotných složkách? S tímto problémem vám dokáže pomoci aplikace Color Folder Master, s jejíž pomocí můžete změnit barvu libovolné složky. Jednoduše stačí zvolit zmiňovanou složku, barvu a máte hotovo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Photo Eraser

Zkazit fotografii se dá poměrně snadno. O to horší však je, když si na snímku až poté všimnete, že se na něm nachází například nevyžádaný objekt a podobně. Řešení naštěstí představuje aplikace Photo Erase, která tyto nevyžádané objekty dokáže spolehlivě vyretušovat. Takto můžete odstranit například lidi, značky, zvířata, objekty a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Gone Home

Velice populární hra Gone Home se opět dostává do akce. V této hře se vrátíte v čase do roku 1995 a zhostíte se role osoby, která se po roce v zahraničí konečně vrací domů. Problém ale nastane ihned po příchodu do rodného domu, kde se vůbec nikdo nenachází? Kam se ale poděli? A kdo za tím vězí? Postupným pátráním budete muset rozluštit obrovskou záhadu.

  • Původní cena: 379 Kč ()

Tacoma

Oblíbená hra Tacoma pochází od stejných tvůrců jako Gone Home a setkáte se v ní s podobným tajemnem. V tomto titulu se naopak podíváte do budoucnosti, konkrétně tedy do roku 2088. Vaše postava je aktuálně na misi na vesmírné stanici. Vaším úkolem bude bedlivě pozorovat posádku, přičemž ale narazíte na hrůznou pravdu.

  • Původní cena: 499 Kč (229 Kč)

The Pillars of the Earth

Jestliže jste četli velice populární knihu Pilíře Země od britského spisovatele Ken Follett, tak by vás mohl zaujmout titul The Pillars of the Earth. Tato hra totiž přesně opisuje zmiňovaný bestseller s tím rozdílem, že se o akcích můžete rozhodovat vy. Hrát budete za Jacka, Alienu a Philipa, přičemž na vás čeká řada prozkoumávání, rozhodování a dialogů. Vše se odehrává v 12. století v Anglii, kdy probíhá válka a každý bojuje o svůj holý krk.

  • Původní cena: 749 Kč (229 Kč)

Tiny Calendar – CalenMob

Jak již samotný název napovídá, aplikace Tiny Calendar – CalenMob vám dokáže posloužit jakožto kalendář a nahradit tak samotnou nativní aplikaci. Za vyzdvižení rozhodně stojí perfektně zpracované uživatelské prostředí, detailní pohled na nadcházející události a jejich správa.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Don’t Starve Together

Pamatujete si na legendární hru Don’t Starve? A co takhle si ji vychutnat v režimu pro více hráčů? Přesně o tom je Don’t Starve Together, kde se ocitnete ve velice zajímavém a divokém světě. Proto budete muset sbírat různé zdroje, vytvářet si nástroje a bojovat o své vlastní přežití.

  • Původní cena: 14,99 € (5,09 €)

Dnes nejčtenější

.