Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V případě, že patříte mezi pravidelné čtenáře našeho magazínu, tak už jste si v minulosti mohli všimnout článků a recenzí, které byly věnované produktu Lanmodo Vast Pro. Dost možná si teď vůbec nejste jisti, o jaký produkt se jedná, popřípadě co umí. Bohužel, v Česku Lanmodo Vast Pro moc jedinců nezná, každopádně v zahraničí je to přesně opačně, o čemž svědčí i velmi úspěšná kampaň na crowdfundingovém portále Indiegogo. Zmíněný produkt je možné na portále podpořit teprve několik málo dní a v době psaní tohoto článku byla stanovená část překročena o celých 500 %. Vzhledem k tomu, že se společností Lanmodo, která za produktem Vast Pro stojí, spolupracujeme, tak jsme se rozhodli, že váš budeme o novinkách, které se tohoto produktu týkají, informovat.

1-lanmodo-vast-pro-night-vision

Jak už jsem zmínil výše, tak Lanmodo Vast Pro může kdokoliv z nás rychle a jednoduše podpořit na portále Indiegogo. Dobrou zprávou je, že pokud se rozhodnete pro podporu tohoto produktu, tak můžete získat obrovskou slevu, konkrétně až 400 dolarů. Původně byla tato sleva určena pro prvních 50 jedinců, každopádně první kusy byly rozprodány tak rychle, že muselo dojít k navýšení na 100 jedinců, kteří mohou na tuto 66% slevu dosáhnout. Abychom byli konkrétní, tak původní cena je 599 dolarů a po slevě tedy 199 dolarů. K produktu Lanmodo Vast Pro si poté můžete můžete dokoupit také zadní kameru, která se vám může promítnout na displej samotného Vast Pro. Pokud toužíte po Lanmodo Vast Pro společně s kamerou, tak i v tomto případě můžete využít 66% slevu, kdy se dostanete z 739 dolarů na pouhých 248 dolarů. Tato nabídka platí taktéž pro prvních 100 jedinců a nutno podotknout, že více než polovina už je pryč. K dispozici je pak také sleva na samotnou zadní kameru a potřebnou kabeláž – konkrétně tento set pořídíte za 49 dolarů, namísto 149 dolarů, což je sleva 67 %. Tato nabídka je pak omezena pro prvních 200 jedinců.

Co je to Lanmodo Vast Pro?

V případě, že o produktu Lanmodo Vast Pro prostřednictvím tohoto článku slyšíte poprvé, tak rozhodně nepřestávejte číst. V následujících řádcích si řekneme, co vlastně tento produkt umí, a proč by se mohl hodit i do vašeho vozidla. Jedná se tedy o jakousi „chytrou“ krabičku, která řidičům zprostředkovává noční vidění. Pokud mi nyní budete chtít oponovat tím, že nočním režimem disponuje každé novější auto, tak se s vámi samozřejmě přít nebudu. Pravdou ale je, že tyto integrované noční systémy jsou označované jakožto pasivní, zatímco Lanmodo Vast Pro nabízí aktivní noční vidění. Co se týče pasivního nočního vidění, tak je obraz černobílý a neostrý. Dá se říct, že dokonce může čas od času způsobit více škody než užitku. Pasivní noční vidění využívá teplotních map, zatímco aktivní noční vidění využívá infračervené světlo. Právě díky němu dokáže Lanmodo Vast Pro fungovat v naprosto všech situacích – ať už vás například oslní protijedoucí auto, anebo pokud se ocitnete v naprosté tmě.

lanmodo-vast-pro-real-test

Mnoho automobilových havárií se stává především v noci anebo za špatného počasí – nejvíce pak tehdy, pokud spojíte noc právě s deštěm. I přesto, že nejnovější automobily mají ve většině případech naprosto perfektní světla, tak vás taková srnka může překvapit prakticky kdykoliv a kdekoliv – a je úplně jedno, jak moc silná vaše světla jsou. Taková srážka se zvířetem dokáže způsobit obrovské nepříjemnosti. Pokud nemáte havarijní pojištění, tak musíte řešit opravu z vlastní kapsy. Při čelném náraze v takovém případě musíte měnit díly za několik (desítek) tisíc korun. Pokud havarijní pojištění máte, tak zase musíte neustále něco vyřizovat, což stojí opravdu hodně času. Pokud se však rozhodnete pro Lanmodo Vast Pro, tak jsou všechny tyto potíže stranou. Lanmodo Vast Pro má 8″ Full HD displej s rozlišením 1080p. Zorné pole objektivu tohoto asistenta je 45 stupňů a řidič je díky něj schopný vidět až na 300 metrů dopředu – pro srovnání, s klasickou žárovkou jste schopni vidět cca 60 metrů dopředu, u dálkových světel 80 metrů. V případě, že se auto pohybuje rychlostí 60 km/h, tak má řidič během 80 metrů na zareagování 4.8 sekundy, s Lanmodo Vast Pro se tato doba zvýší na 13.2 sekundy. Níže si můžete prohlédnout reálné testovací video při použití Lanmodo Vast Pro.

Pokud tedy patříte mezi jedince, kteří často cestují během noci, anebo za horšího počasí, tak je Lanmodo Vast Pro přesně pro vás. Tento speciální systém pro noční vidění si můžete jednoduše nainstalovat jak do vašeho automobilu, tak třeba do kamionu. Na závěr ještě jednou zmíním, že si momentálně můžete na portále Indiegogo zakoupit Lanmodo Vast Pro s až 66% slevou, což je akce, která už se nikdy nebude opakovat. Jak už jsem několikrát zmínil, tak je Lanmodo Vast Pro perfektním společníkem pro řidiče, jelikož dokáže zprostředkovat aktivní noční vidění. Kromě toho však můžete tento produkt osadit až 128 GB paměťovou kartou a Vast Pro tak může sloužit jako auto-kamera, což se hodí ve všech případech, kdy potřebujete něco dokázat, například policii či pojišťovně. Lanmodo Vast Pro je jednoduché na instalaci – stačí jej položit na palubní desku, anebo přichytit na sklo, a poté zapojit k napájení – buď do klasické autozásuvky, anebo do OBD portu.

lanmodo vast pro
Zdroj: lanmodo.com

Dnes nejčtenější

.