Zavřít reklamu

Od představení první generace sluchátek AirPods Pro uplyne za pár dní již jeden celý rok. Příchod jejich nové generace, která stávající verzi v některých ohledech překoná, se tak zcela určitě nezadržitelně blíží. Žádné zázraky však od ní nečekejte – podle uniklých informací se totiž bude jednat jen o mírně vylepšenou klasiku. 

Podle informací twitterového účtu zveřejňujícího velmi přesné leaky s názvem @LeaksApplePro bychom se měli příchodu nové generace AirPods Pro dočkat buď na konci příštího roku, nebo na začátku roku 2022. Sluchátka by se měla prodávat za stejnou cenu jako jejich předešlá generace (tedy v USA za 249 dolarů, v Česku za 7290 korun). Dočkat bychom se měli též vylepšení výdrže baterie, zlepšení potlačení okolního hluku a zřejmě i senzorů pro detekci okolního světla, která by mohla zvukový projev přizpůsobovat okolí, potažmo sloužit k lepší detekci uší. Ať už je v tomto směru pravda jakákoliv, faktem je, že se bude zřejmě jednat o skutečně zajímavou vychytávku.

 

Jelikož toho nové AirPods Pro ve výsledku příliš mnoho nového nepřinesou, obecně se dá očekávat, že je Apple za rok představí spíše skrze tiskovou zprávu, než jako produkt na Keynote. Ostatně, ani první generace těchto sluchátek si ve výsledku neodbyla svou premiéru na Keynote, ale jen skrze tiskovku, čímž mnohé uživatele Apple poměrně značně překvapil. Na podobné úvahy je však zatím ještě čas. 

Dnes nejčtenější

.