Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

The Stranger Interactive Film

V poslední době se takzvané interaktivní filmy těší stále větší oblibě. Pokud jste se s tímto žánrem ještě doposud nesetkali, tak byste se měli přinejmenším alespoň podívat na aplikaci The Stranger Interactive Film. V této „hře“ se totiž chopíte kormidla vy a sami svými rozhodnutími rozhodnete o samotném příběhu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

iSafeCharge

Nabíjíte si váš iPhone či iPad častokrát na veřejných místech, jako je například letiště a podobně? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace iSafeCharge, která dokáže telefon při nabíjení zabezpečit. Pokud by totiž došlo k odpojení, nebo zařízení detekuje pohyb, automaticky spustí alarm.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

mySolar – Build your Planets

Ve hře mySolar – Build your Planets se zhostíte velice zajímavé role, kdy si zahrajete na samotného boha. Následně si budete muset „postavit“ svou vlastní Sluneční sestavu. Nebylo to ale tak jednoduché. Budete totiž muset sbírat božské body a body hmoty, díky čemuž budete moci svou sestavu rozšiřovat. Dávat si budete muset také pozor na nepřátelské výtvory a absorbovat jejich zdroje.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Hour Blocks: Day Planner

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, s jejíž pomocí byste mohli posunout svou produktivitu kupředu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout program Hour Blocks: Day Planner. S pomocí tohoto nástroje si totiž svůj den rozplánujete do takzvaných hodinových bloků, kdy si přesně popíšete všechny úkoly.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Memorize Pi Digits – 3.14

Pravděpodobně si ještě ze školy z hodin matematiky pamatujete na takzvané Ludolfovo číslo, které je vyjádřeno řeckým písmenem π (pí). Jak jistě víte, jedná se o iracionální číslo běžně zaokrouhlené na 3,14. Napadlo vás ale někdy, že byste se pokusili naučit co nejvíce desetinných míst? Přesně s tímto vám pomůže aplikace Memorize Pi Digits – 3.14.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Delicious Vegan Recipes

Jak již samotný název napovídá, aplikace Delicious Vegan Recipes funguje jakožto kuchařka s veganskými recepty. Tento program vám konkrétně nabídne více než osm set zmiňovaných receptů, které jsou určeny pro snídaně, obědy i večeře. Aplikace vám zároveň pomůže i s tvorbou nákupních seznamů, abyste na vaření byli perfektně připraveni.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

112 Operator

Práce operátora tísňové linky rozhodně není procházkou růžovým sadem. Ostatně si to můžete vyzkoušet „na vlastní kůži“ ve hře 112 Operator. Vaším úkolem bude vyřizovat telefonáty, posílat příslušné složky na dané lokace, poskytovat informace o první pomoci a podobně. Zároveň ale budete čelit i vtipálkům, kteří si z vás budou chtít pouze vystřelit.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Dnes nejčtenější

.